Antena Căutare

Reteta zilei: taitei de orez cu pesto de cimbru

Varianta de pesto cu cimbru merge de minune in retetele asiatice. Martha Stewart iti propune o reteta cu taitei de orez, dar il recomanda si preparatelor din peste.

Ingrediente:

- doua lingurite de sare;

- doua cani Frunze proaspete de cimbru;

- o lingura suc proaspat de lamaie;

Articolul continuă după reclamă

- 5 linguri de ulei de masline extra virgin;

- o lingura si o lingurita de unt nesarat, la temperatura camerei;

- Piper proaspat macinat;

- 3 linguri seminte de pin;

- 250 grame de taitei de orez.

Preparare:

1. Pune apa la fiert intr-o oala adanca. Intre timp, amesteca frunzele de cimbru, sucul de lamaie, uleiul de masline, o lingura de unt, doua linguri de sare si piperul in bolul unui mixer si transforma totul intr-un piure. Sau marunteste ingredientele folosind un mojar.

2. Topeste lingurita de unt ramasa intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga semintele de pin, amestecand bine pana cand capata o culoare aurie, cam in jur de un minut. Presara sare si transfera totul pe un prosop de hartie, pentru a scurge excesul de grasime. Lasa deoparte.

3. Pune taitetii in apa care clocoteste si gateste-i al dente, timp de doua minute. Scurge-i si transfera-i intr-un bol adanc. Adauga pesto de cimbru, amesteca usor. Se serveste cu seminte de pin presarate pe deasupra. Pofta buna!

Foto: http://www.teaandcookiesblog.com

Taylor Momsen: "Nu am timp nici sa fac dus"... GALERIE FOTO! Noritaka Tatehana, creatorul pantofilor "Lady Gaga"...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x