Căutare Live

Somnul linistit, reteta frumusetii!

Persoanele care beneficiaza de nopti cu somn odihnitor sunt mai tolerante si mai bucuroase comparativ cu cele care au frecvent nopti albe sau chiar merg la culcare dupa miezul noptii.

Trebuie acordata atentie intervalului de somn, pentru ca acesta dicteaza calitatea


Crema hidratanta si dormitor aerisit

In timpul somnului, nu doar organismul se reface, ci si pielea. Relaxarea pielii din timpul somnului se vede dimineata, cand pielea este neteda, iar ridurile de expresie sunt mai putin vizibile, la fel si pungile de sub ochi. "Altfel spus: imbatranim mai greu", mentioneaza doctor Viviana Iordache. Apoi, atunci cand dormim nu mai suntem expusi factorilor poluanti, pielea nu mai este agresata, este linistita. Ea trebuie sa respire, motiv pentru care trebuie ingrijita atent, iar tenul demachiat corect in fiecare seara.

Dupa demachiere, aplicati o crema de noapte de buna calitate, adaptata varstei si tipului de piele. Aceasta va actiona in profunzime, contribuind la atenuarea ridurilor.

De asemenea, inainte de culcare este bine sa aerisiti dormitorul, pentru ca in timpul somnului pielea se oxigeneaza mai bine daca aerul este curat. Persoanele care nu sufera de alergii pot tine in camera o planta care imbunatateste aportul de oxigen.

Colagen

Productia de colagen este accelerata in timpul somnului. Colagenul este responsabil de mentinerea starii de hidratare mai mult timp in piele. In cazul in care productia de colagen este alterata, aspectul pielii va avea de suferit: isi pierde tonusul, supletea si va fi mult mai expusa pericolului de deshidratare ca urmare a factorilor din mediu (vant, umiditate redusa, praf).

sursa: Jurnalul.ro

foto: Hepta.ro

Masca de fata racoritoare pentru zilele caniculare... British Shorthair, o felina cu un caracter bland...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri