Căutare Live

Tot mai multe femei frumoase și deștepte aleg să fie singure. Care e explicația

Din ce în ce mai multe femei, indiferent cât de frumoase sunt, aleg să fie singure și nu își impun să formeze o familie până la o anumită vârstă.

Tot mai multe femei frumoase și deștepte aleg să fie singure. Care e explicația

profimedia

Chiar dacă pentru mulți oameni această situație ar putea constitui o problemă, femeile singure aleg să rămână așa cu un motiv întemeiat. Statisticile arată că 50,2% dintre americani sunt singuri și, maim ult decât atât, numărul femeilor singure este mai mare decât cel al femeilor măritate în SUA.

Motivele sunt clare. Femeile moderne sunt independente. Ele se luptă deja de mulți ani pentru drepturile lor, încercând să schimbe lumea. Astfel, din ce în ce mai multe femei au joburi mai bine plătite decât ale bărbaților.

Femeile singure au devenit mai stabile emoțional

Femeile moderne au ajuns să îți respecte mai mult timpul liber și libertatea. În loc să stea acasă și să gătească pentru întreaga familie, femeile singure aleg să cheltuie banii pentru îngrijirea personală. Așa că ajung la saloane de înfrumusețare, spa sau se bucură de o sesiune de shopping, fiind de asemenea interesate mai mult de dezvoltarea lor personală.

Citește și: Cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume. Dovada că așchia nu sare departe de trunchi

În ultima vreme, tot mai multe femei singure devin mai stabile din punct de vedere emoțional. Chiar dacă mulți fac gluma aceea clasică despre femeile sigure înconjurate de pisici, ceea ce ei nu știu este că aceste femei au devenit în timp mai stabile din punct de vedere emoțional. Lumea modern le oferă femeilor singure aceleași oportunități precum bărbaților singuri.

Femeile moderne au standarde înalte

Mai mult, femeile moderne au început să aibă standarde mai înalte atunci când își aleg partenerii. Atunci când ești frumoasă, deșteaptă și te pui mereu pe primul plan, este dificil să găsești un bărbat care să nu te tragă în jos și să se ridice la nivelul așteptărilor tale.

Citește și: Top 6 cele mai fotogenice femei din lume. Chipurile lor sunt considerate perfecte

Un alt motiv este faptul că, deși bărbații caută mereu femei frumoase, nu le caută în special pe cele care sunt și deștepte. Bărbații nu devin entuziasmați să abordeze o femeie cu multe calități decât dacă își doresc să se însoare cu ea. Și cum foarte mulți vor doar relații ocazionale, cu siguranță vor ocoli o astfel de femeie.

De ce sa alegi lenjeriile de pat de la ZenArtDeco !... Postul Crăciunului 2020 începe pe 15 noiembrie. Cum se ține corect și ce e bine să faci până la Crăciun...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri