Meniu clasa a treia - duminica 14 aprilie 1912
Supa de legume
Porc la cuptor, cu salvie si ceapa
Mazare
Cartofi fierti
Biscuiti de cabina
Budinca de prune cu sos dulce
Portocale
Meniu clasa a doua - duminica 14 aprilie 1912
Consomme tapioca
Haddock (peste alb, calitate medie) la cuptor, cu sos sharp (unt, faina, ceapa, zahar brun, otet, apa, sos tomat, ardei iute)
Pui cu orez
Miel cu sos de menta
Mazare
Piureu de pastarnac
Cartofi fierti&copti
Budinca de prune
Jeleu de vin rosu
Inghetata americana
Nuci si seminte
Biscuiti de branza
Cafea
Fructe proaspete
Meniu clasa intai - duminica 14 aprilie 1912
Hors d'oeuvre
Stridii proaspete
Consomme Olga
Crema de orz
Somon cu sos de castraveti
Filet mignons Lili
Pui lyonez sotat
Rata la cuptor cu sos de mere
Antricot de vita cu cartofi
Porumbel la cuptor
Piureu de cartofi
Mazare
Orez fiert
Vinegreta de sparanghel
Foie gras
Budinca Waldorf
Piersici in jeleu chartreuse
Eclere de vanilie si ciocolata
Inghetata frantuzeasca
Sorbet de pepene galben si lapte batut
Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!
Sursa / Foto: Foodblog.ro