Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

VIDEO! Oamenii sunt cuprinsi de febra cumparaturilor, in magazine

A-nceput de ieri sa cada cate-un fulg. Apoi a stat. Cam asta s-a intamplat in Capitala, acolo unde bucurestenii par sa fi asteptat degeaba ninsoarea de sarbatori. Aseara fulgii s-au transformat in picaturi de ploaie. Iar apa - in cosmarul soferilor.

Intr-un hipermarket din Cluj-Napoca, desi angajatii au venit la serviciu de la ora 7, ei vor ramane aici pana la ora 2 noaptea. Este zarva mare printre rafturi, mai ales ca este ultima zi dinaintea ajunului Craciunului.

Oamenii au venit in hipermarket cu mic cu mare, in familie, multi dintre ei inca de la ora 7, de cand acesta s-a deschis. Si pentru ca este o zi speciala, magazinele isi intimpina clientii cu promotii la fel de speciale.

De exemplu, gasiti astazi cozonaci de diverse sortimente la jumatate de pret, iar pachetele cu dulciuri sunt la mare reducere.

Aglomeratie este si la raionul cu vinuri, care au si ele preturi mai mici, dar si la cel al produselor din carne, unde gospodinele isi cumpara, pe ultima suta de metri, ingrediente pentru sarmale, piftie sau friptura.

In jur de 40 de case de marcat sunt deschise pentru cumparatori, pentru ca acestia sa nu stea foarte mult timp la cozi.

Recomandari