Căutare Live

VIDEO! Oamenii sunt cuprinsi de febra cumparaturilor, in magazine

A-nceput de ieri sa cada cate-un fulg. Apoi a stat. Cam asta s-a intamplat in Capitala, acolo unde bucurestenii par sa fi asteptat degeaba ninsoarea de sarbatori. Aseara fulgii s-au transformat in picaturi de ploaie. Iar apa - in cosmarul soferilor.

Intr-un hipermarket din Cluj-Napoca, desi angajatii au venit la serviciu de la ora 7, ei vor ramane aici pana la ora 2 noaptea. Este zarva mare printre rafturi, mai ales ca este ultima zi dinaintea ajunului Craciunului.

Oamenii au venit in hipermarket cu mic cu mare, in familie, multi dintre ei inca de la ora 7, de cand acesta s-a deschis. Si pentru ca este o zi speciala, magazinele isi intimpina clientii cu promotii la fel de speciale.

De exemplu, gasiti astazi cozonaci de diverse sortimente la jumatate de pret, iar pachetele cu dulciuri sunt la mare reducere.

Aglomeratie este si la raionul cu vinuri, care au si ele preturi mai mici, dar si la cel al produselor din carne, unde gospodinele isi cumpara, pe ultima suta de metri, ingrediente pentru sarmale, piftie sau friptura.

In jur de 40 de case de marcat sunt deschise pentru cumparatori, pentru ca acestia sa nu stea foarte mult timp la cozi.

VIDEO! Funny: Petrecere de Craciun pentru pisici... Top 10 cele mai frumoase felicitari de Craciun...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri