Fără doar și poate, alimentele sunt ca un combustibil pentru organismul nostru. Nu numai că e sănătos să ne hrănim, dar unora dintre noi ne și place să mâncăm. Devine un fel de… pasiune. Dar c ear fi să și consumăm unele alimente în mod corect? Noi vă arătăm câteva trucuri pe care să le puneți în aplicare, atunci când nu vă descurcați cu un preparat.
De exemplu, fructele Kiwi. Da, ne plac, în plus, sunt bogate în vitamina C.
Însă, trebuie să recunoaștem, niciodată nu ne-a plăcut modul în care îl decojim. Palmele pline de sucul fructului… O nebunie! Această imagine ne arată cum să scăpăm de toată zeama lipicoasă de pe mâini.
Și dă-i și dă-I cu lingurița în ea, că doar pofta e mare și nu mai avem răbdare! Calmează-te, ține-ți un pic pofta-n frâu și… gândește! Atunci când înghețata e... gheață tun, folosește-te de un cuțit!
Aceste alimente meeereu ne pun în încurcătură! Tot ce trebuie să faci e să nu mai înfigi furculița în paste ca și cum ai folosi lingura, ci să să răsucești tacâmul. Hai, e foarte simplu! : )
Dacă ai un copil și nu vrei să-i vezi chipul mânjit de resturile a diferitelor alimente, inventează ceva pentru micuț. De pildă, ce zici de această imagine?
Sursa, trendingposts
20 februarie, Ziua Plăcintei cu Cireșe... Supa Tortilla. Ai încercat-o? Se prepară în doar 15 minute și e delicioasă!...