Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cum prepari cea mai bună pastrama de berbecuţ: secretele rețetei originale

Cum Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc

Cum prepari cea mai bună rețetă de pastrama

Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc, mai ales toamna, când se combină mult mai bine cu tulburelul! Totuşi, pregătirea pastramei nu este atât de simplă precum credeţi. Dacă vreţi să vi se topească în gură, trebuie să respectaţi nişte reguli. Nu foarte complicate şi nici care să vă mănânce prea mult timp. Sunt simple şi uşor de pus în practică.

Carnea de oaie nu se transformă în cea mai bună pastramă peste noapte. Este nevoie de până la patru zile ca să preia din aroma mirodeniilor. Află toate detaliile rețetei de pastramă, în video-ul de mai sus!