Antena Căutare

Desert fără coacere, în doar câteva minute. Cea mai bună prăjitură cu biscuiți și două tipuri de cremă

În cazul în care nu ai prea mult timp la dispoziție, iată cum poți pregăti rapid un desert fără coacere.

Galerie
Desert fără coacere, în doar câteva minute. Cea mai bună prăjitură cu biscuiți și două tipuri de cremă | Profimedia

Dacă și tu ești fan/ă rețetelor de prăjitură cu biscuiți, ai ajuns în locul potrivit! Odată ce te-ai apucat să prepari desertul, poți da deoparte la frigider și, în tot acest timp, să te ocupi și de treburile importante pe care le ai. Așa cum ar spune bucătarii, e win-win!

Citește și: Cea mai bună rețetă de ciorbă de perișoare. Ce ingredient face minuni pentru perișoare și ce ai făcut greșit până acum

Prăjitură cu biscuiți și două tipuri de cremă, un desert fără coacere. Care este rețeta

Deserturile pot fi o mare bătaie de cap uneori, mai ales dacă sunt multe ingrediente, iar cantitatea lor trebuie să fie una exactă.

Articolul continuă după reclamă

Ei bine, de data asta, ai la îndemână și o rețetă mai simplă și cel puțin la fel de gustoasă ca una complexă. Gustul crocant al biscuiților, combinat cu cele două tipuri de cremă și glazura de ciocolată, toate acestea vor da o explozie de savoare.

Cu siguranță, odată ce va fi gata, cu toții vor mai cere încă o porție. Iată cum pregătești desertul.

Citește și: Prăjitura Fanta. Rețetă preparată cu suc proaspăt de portocale

Ingrediente

  • 150 g biscuiți
  • 80 g zahăr
  • 2 gălbenușuri
  • 30 g amidon
  • 450 ml lapte
  • 30 g unt
  • 20 g cacao
  • 90 g ciocolată neagră
  • 60 ml frișcă lichidă

Mod de preparare

Într-o tavă de sticlă, 16 X 16 cm, așezi primul strat de biscuiți. Într-o cratiță, bați gălbenușurile cu zahărul, apoi adaugi amidonul.

Torni laptele și omogenizezi. Dai vasul pe foc potrivit și amesteci constant până ce crema s-a îngroșat. Încorporezi untul. Stingi focul și, după ce crema s-a mai răcorit, o împarți în două boluri, iar într-una dintre ele pui cacaua.

Citește și: Rețeta secretă pentru cele mai crocante și suculente chiftele. Ce ingredient să adaugi în compoziție pentru un plus de savoare

Omogenizezi cu telul. Peste stratul de biscuiți din tavă, pui crema albă și întinzi cu o spatulă, în mod uniform. Completezi cu un alt strat de biscuiți. Adaugi crema de cacao, nivelezi, apoi dai tava la frigider cel puțin 30 de minute.

Topești ciocolata neagră și încorporezi frișca lichidă. Decorezi prăjitura de biscuiți cu glazură, apoi dai din nou la frigider.

Poți servi desertul cu un pahar de limonadă.

Poftă bună!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rețeta secretă pentru cele mai crocante și suculente chiftele. Ce ingredient să adaugi în compoziție pentru un plus de s...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng Sambata, 14.12.2024, 15:30
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x