Antena Căutare

Greşelile pe care le fac gospodinele când gătesc roşiile! Sfaturile date de un specialist

Roşiile sunt extrem de pretenţioase atunci când vine vorba despre gătit. Trebuie să ştii anumite secrete pentru a le pregăti corect. Unul dintre cei mai buni bucătari din lume a dezvăluit o serie de secrete pe care cei care gătesc folosind roşii trebuie să le ştie 

Roşiile sunt extrem de pretenţioase atunci când vine vorba despre gătit. Trebuie să ştii anumite secrete pentru a le pregăti corect. Unul dintre cei mai buni bucătari din lume a dezvăluit o serie de secrete pe care cei care gătesc folosind roşii trebuie să le ştie

Nu folosi niciodată zahăr - zahărul folosit în sosurile de roşii distruge echilibrul perfect dintre dulceaţa şi aciditatea acestor legume, recomandă Chef Antonio Carluccio.

Nu te teme să foloseşti înlocuitori - bineînţeles, e indicat să foloseşti roşii naturale, însă atunci când nu ai posibilitatea asta, poţi folosi fără probleme roşii la conservă pentru orice preparate, începând de la sosuri şi până la ketchup sau chiar cocktailuri Bloody Mary.

Nu le curăţa de coajă pur şi simplu - dacă vrei să decojeşti roşile, poţi folosi un truc simplu şi eficient: pune roşiile într-un bol cu apă fierbinte lasă-le acolo preţ de câteva minute şi apoi curăţă-le coajă.

Nu le depozita în frigider - este adevărat că depozitarea acestora în frigider le prelungeşte viaţa, însă le alterează şi gustul. Pentru a beneficia de aromă lor, roşiile trebuie consumate proaspete.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x