Ingrediente pentru rețeta Pachetele cu ceapa, branza si sunca:
- 4 cepe verzi;
- 100g de cascaval;
- 100g de sunca;
- 2 oua batute;
- 1 foaie de aluat de foitaj.
Mod de preparare pentru rețeta Pachetele cu ceapa, branza si sunca:
1. Se incalzeste cuptorul la 170° C/gaz 5. Se amesteca 4 cepe verzi tocate, 100g de cascaval ras, 100g de sunca tocata si 1 ou batut. Se asezoneaza.
2. Se taie 1 foaie de aluat de foitaj in 4, apoi se distribuie amestecul intre ele. Se formeaza 4 pachetele si se lipesc marginile. Se ung bine cu 1 ou batut, apoi se pun la rece 20 de minute.
3. Se ung din nou cu ou, apoi se pun la cuptor 20-25 de minute pana se rumenesc. Se lasa sa se raceasca inainte de a le ambala.
Poftă bună!
FOTO: goodfood.ro
Desert special: Rețeta Prajitura cu ciocolata si dovlecei zucchini... Reteta zilei: Ton prajit cu susan...