Ingrediente pentru reteta Salata de conopida calda:
1 conopida desfacuta in buchetele
2 linguri ulei de masline
1 ceapa rosie, feliata subtire
3 lingurite otet de Xeres
1 lingura si jumatate de miere
3 linguri de stafide
1 legatura mica de marar tocat
3 linguri de fulgi de migdale, prajiti
50g de spanac tanar
Mod de preparare pentru reteta Salata de conopida calda:
1. Se incalzeste cuptorul la 180° C/gaz 6. Se amesteca conopida cu uleiul de masline, se asezoneaza si se coace timp de 15 minute. Se adauga ceapa si se coace timp de inca 15-20 de minute, pana ce se fragezeste.
2. In timp ce conopida se coace, se amesteca otetul, mierea si stafidele cu sare si piper.
3. Dupa ce conopida este gata, se adauga dressingul, mararul, migdalele si spanacul, si se serveste.
Pofta buna!
Foto: Good Food
Gustare rapida: Reteta Pizza cu chorizo, capere & rucola... Desert: Reteta Rulada cu mango si fructul pasiunii...