Îți FOTOGRAFIEZI mereu mâncarea?Uite cum îți AFECTEAZĂ acest obicei SILUETA

 

Într-o lume în care tot mai multe persoane sunt preocupate de modul în care arată și își doresc o siluetă perfectă, eliminând anumite produse din alimentație și făcând sport în exces, mulți uită că există o serie de obiceiuri care pot duce la acumularea kilogramelor în plus. Ce se întâmplă atunci când fotografiezi mâncarea și postezi pozele pe rețelele de socializare?

 Farfuriile cu preparate care mai de care mai aspectuoase sunt deja vedete pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Acest obicei de a fotografia mâncarea este unul practicat de foarte multe persoane, iar cercetătorii care au studiat fenomenul au ajuns la concluzia că silueta poate fi serios afectată. 

Specialiștii au demonstrat că, din dorința de a primicât mai multe sprecieri, oamenii au tendința să adauge ingrediente în plus în farfurie, tocmai pentru ca aspectul acesteia să fie unul impresionant. Astfel, porțiile de mâncare sunt mult mai mari și mai bogate din punct de vedere caloric, lucru care poate afecta silueta. Acest obicei îi poate determina pe oameni să încerce o mulțime de rețete pe care să le îmbunătățească, adăugând o lingură de miere sau de sirop în plus, fără să știe cât de nociv este acest lucru pentru siluetă.

Postarea fotografiilor cu diferite preparate pe instagram poate da peste cap dieta sănătoasă și îi poate face pe oameni să consume acele alimente interzise și pe care au tot încercat să le evite.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe