Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Care sunt cele mai în trend și mai spectaculoase torturi și prăjituri pentru Ziua Îndrăgostiților

Specialistul în deserturi a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai potrivite deserturi pentru Ziua Îndrăgostiților

Torturi și prăjituri pentru Ziua Îndrăgostiților

De ziua îndrăgostiților a devenit un trend ca și cadourile comestibile să fie la mare căutare.

Cele mai în vogă deserturi sunt de departe cele în formă de inimioară și cu inscripția ”LOVE” pe ele. Fie că sunt din ciocolată, fie din diverse blaturi de pandișpan, deserturile în formă de inimioară sunt la mare căutare.

Tot la mare căutare sunt deserturile colorate în roșu. Acestea pot avea un blat roșu precum tortul Red Velvet - vedeți AICI Rețeta Tortului Red Velvet!

Tortul Red Velvet mai poate fi preparat și sub formă de Cupcakes Red Velvet, din același blat colorat cu roșu și aceeași cremă de brânză dulce folosită ca decor deasupra, sau chiar la interior.

Însă pot avea și o glazură roșie, acea glazură oglindă cu puțin colorant roșu, sau colorată natural cu fructe( căpșuni, zmeură, sfeclă roșie, etc.) - vedeți AICI Rețeta Tort cu cremă de mascarpone și jeleu de căpșune!

Pe lângă blaturile colorate în roșu, sau glazurile roșii, mai pot crea atmosferă de sărbătoare fructele roșii, proaspete sau confiate, dar și florile comestibile și aromele florale incluse în cremele prăjiturilor.

De exemplu, un tort în formă de inimioară ”Mon Cheri”, cu mousse de iaurt și inserție de zmeură, macarons în formă de inimă, nelipsitele eclere, cupcakes cu jeleu de fructe, etc.

Fie că le preparăm acasă, fie că le servim la cofetărie, deserturile festive pentru ziua îndrăgostiților sunt la mare căutare.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro