Antena Căutare

Care sunt cele mai în trend și mai spectaculoase torturi și prăjituri pentru Ziua Îndrăgostiților

Specialistul în deserturi a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai potrivite deserturi pentru Ziua Îndrăgostiților

Care sunt cele mai în trend și mai spectaculoase torturi și prăjituri pentru Ziua Îndrăgostiților Galerie
Torturi și prăjituri pentru Ziua Îndrăgostiților

De ziua îndrăgostiților a devenit un trend ca și cadourile comestibile să fie la mare căutare.

Cele mai în vogă deserturi sunt de departe cele în formă de inimioară și cu inscripția ”LOVE” pe ele. Fie că sunt din ciocolată, fie din diverse blaturi de pandișpan, deserturile în formă de inimioară sunt la mare căutare.

Tot la mare căutare sunt deserturile colorate în roșu. Acestea pot avea un blat roșu precum tortul Red Velvet - vedeți AICI Rețeta Tortului Red Velvet!

Care sunt cele mai în trend și mai spectaculoase torturi și prăjituri pentru Ziua Îndrăgostiților

Tort Red Velvet

Articolul continuă după reclamă

Tortul Red Velvet mai poate fi preparat și sub formă de Cupcakes Red Velvet, din același blat colorat cu roșu și aceeași cremă de brânză dulce folosită ca decor deasupra, sau chiar la interior.

Care sunt cele mai în trend și mai spectaculoase torturi și prăjituri pentru Ziua Îndrăgostiților

Cupcakes Red velvet

Însă pot avea și o glazură roșie, acea glazură oglindă cu puțin colorant roșu, sau colorată natural cu fructe( căpșuni, zmeură, sfeclă roșie, etc.) - vedeți AICI Rețeta Tort cu cremă de mascarpone și jeleu de căpșune!

Pe lângă blaturile colorate în roșu, sau glazurile roșii, mai pot crea atmosferă de sărbătoare fructele roșii, proaspete sau confiate, dar și florile comestibile și aromele florale incluse în cremele prăjiturilor.

De exemplu, un tort în formă de inimioară ”Mon Cheri”, cu mousse de iaurt și inserție de zmeură, macarons în formă de inimă, nelipsitele eclere, cupcakes cu jeleu de fructe, etc.

Fie că le preparăm acasă, fie că le servim la cofetărie, deserturile festive pentru ziua îndrăgostiților sunt la mare căutare.

Chef Berry ne învață cum se prepară cel mai delicios pui cu usturoi și mămăliguță coaptă.... Cum putem pregăti Mușchiuleț de porc la cuptor, învelit în bacon - Reţeta lui Chef Berry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x