Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat inedit - o variantă puțin mai specială de fasole roșie cu antricot de vițel, intitulată "Hap Hap".
Pentru acest preparat aveţi nevoie de:
cotlet de viţel
fasole roşie
porumb
ceapă roşie şi ceapă albă
usturoi
ardei roşu
caju
muştar dulce
coriandru sau pătrunjel
pastă de tomate
pastă de ardei dulce
pastă de ardei iute
Carnea se taie în cubuleţe foarte mici şi se căleşte împreună cu ceapa şi usturoiul în puţin ulei de măsline.
Se picură apă clocotită până când carnea este înăbuşită.
Se adaugă fasolea roşie deja fiartă, apoi porumbul.
Se potriveşte gustul cu pasta de ardei dulce şi cea de ardei iute.
Pâinea se taie felii, se bagă puţin la cuptor, se tartinează cu parmezan, muştar şi puţin bacon uscat. Se serveşte cu alune caju.
La fel ca semaforul, etichetele de pe alimente ne-ar putea indica şi cât de sănătoase sunt pentru organism... Surpriză de zile mari pentru chef Florin Dumitrescu: soția lui vine la „Chefi la cuțite”. uite ce frumoasă este Cristina...