Rosa Charice a slăbit considerabil, schimbându-și obiceiurile la micul-dejun. În doar patru luni a avut parte de o transformare dramatică.
Ce a schimbat tânăra la rutina sa pentru a pierde 30 de kilograme
Rosa Charice a devenit virală în mediul online după ce a postat călătoria sa în lupta cu kilogramele în plus. Aceasta a reușit să slăbească până la 30 de kilograme doar ajustându-și obiceiurile de dimineață.
Micul-dejun este una dintre cele mai importante mese. Acesta trebuie să fie unul sățios pentru a-ți da energie pe parcursul zilei.
Rosa a mers pe acest principiu și timp de patru luni s-a concentrat pe pregătirea celei mai importante mese. Potrivit unei surse, Rosa Charice și-a schimbat cu totul tabieturile de dimineață, iar acum micul-dejun este următorul: o omletă cu brânză și spanac, însoțită de felii de avocado, roșii proaspete și căpșuni.
Citește și: Oana Roman, apariție extrem de îndrăzneață într-o rochie scurtă. Cum s-a filmat după ce a slăbit 20 de kilograme
Alături de acestea savurează o infuzie răcoritoare sau o cană de cafea rece în care adaugă o pudră proteică pe bază de plante. Respectiva pudră are 21 de grame de proteine și probiotice, benefice la digestie.
Cum funcționează această metodă
Ouăle sunt bogate în proteine și reprezintă o sursă importantă de nutrienți. Totodată, au vitamine și minerale esențiale.
Proteinele extrase din ouă ajută țesutul muscular, menținând un metabolism sănătos și ajutând la pierderea în greutate.
De asemenea, brânza vine cu și mai multe proteine și calciu, benefic pentru sănătatea oaselor. Iar spanacul este bogat în fier, magneziu și vitaminele A și C.
Avocadoul este o sursă de grăsimi sănătoase foarte importantă și este bogat în fibre, contribuind la o digestie eficientă și la reglarea nivelului de zahăr în sânge.
Astfel că, ajută la menținerea nivelului de energie și a senzației de sațietate. Totodată, reduc nivelul de colesterol nociv, iar consumarea lui duce la scăderea riscului de boli cardiace.
Roșiile au foarte puține calorii, însă sunt pline de nutrienți, precum vitaminele C și K și acid folic. Astfel că, sunt o sursă bună de antioxidanți care reduc inflamația și prezintă un risc scăzut pentru anumite tipuri de cancer.
Căpșunile sau fructele de pădure sunt delicioase și pline de nutrienți. Totodată, au puține calorii și multe fibre, menținând senzația de sațietate și ajutând digestia.
De asemenea, sunt bogate în antioxidanți, vitamine și minerale, mai ales vitamina C și Mangan. Consumul de căpșuni reduce stresul oxidativ și inflamația.
Cafeaua stimulează metabolismul și arderea grăsimilor. Combinată cu pudra proteică îmbunătățește digestia și menține mai mult timp senzația de sațietate.
În doar patru luni, Rosa Charice a avut parte de o ransformare uluitoare și a decis să împărtășească lumii întregi secretul.
A plătit 300 de lei pentru tortul fiicei sale, dar cofetarul a stricat tot. Ce greșeală a putut să facă încât toată lume... Rețeta simplă pentru castraveți de vară în saramură. Secretele bunicuțelor care dau gustul perfect...