Vlădutz, de la ”Neatza” cu Răzvan și Dani, îți recomandă să gătești astăzi pui cu sos de parmezan, un preparat delicios, ce se gătește rapid.
Ingrediente:
- Un kilogram de piept de pui si pulpe dezosate
- 200 ml de vin alb demidulce
- 200 g de smântână
- 150 g de parmezan
- 100 g pesto rosu
- 200 g de mălai
- Cimbru
- O legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
Curăță și spală bine puiul, după care taie-l sub formă de cubulețe. Se condimentează cu sare și piper, se unge cu ulei de măsline și se dă la cuptor. Ulterior se adaugă vin alb, demidulce, smântână, parmezan și pesto.
Se servește cu mămăligă aromată cu cimbru.
De asemenea, poți să prepari și o salată de ceapă roșie, pe care trebuie să o tai fideluță și puțină țelină.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!