Astăzi, Vlădutz a pregătit o rețetă ce conține multe calorii, dar care este foarte delicioasă. Supă cremă de fasole cu jumări este propunerea bucătarului de la ”Neatza” această zi friguroasă.
Ingrediente:
- Un kilogram de fasole alba
- Doi morcovi
- O bucată de țelină
- Doi ardei grași roșii
- 500 g scăricică pentru jumări
- 200 g smântână dulce
- 200 g brânză topită
- Cimbru uscat
- Mărar uscat
- 200 g de bacon afumat
Mod de preparare:
Fasolea albă, morcovii, ceapa, ardeii grași și scăricica pentru jumări se fierb bine.
Când sunt gata, se pasează cu ajutorul blenderului, până se obține o cremă.
Se adaugă smântâna, brânza topită și baconul prăjit în prealabil, după care se presară cimbru și mărar.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!