Căutare Live

VIDEO. Reteta savuroasa a la Top Chef: Friptura de Turda

Lupta marilor bucatari din Romania va incepe din 5 noiembrie, la Top Chef, numai la Antena 1! Concurentii lupta pentru marele premiu de 50 de mii de euro si un curs de specializare la un prestigios restaurant. Acestia vor trebui sa impresioneze juriul cu retetele lor si metodele de prepare. Pana atunci, insa, unii dintre ei ne-au prezentat meniurile pe gustul lor.

Friptura de Turda

Ingrediente:

- 200 ml lapte
- carne de porc
- 4 linguri de untura
- condimente (marar, cimbru, piper alb, sare)
- 2 dovlecei
- 300 grame ciuperci
- mujdei de usturoi
- paine de casa
- gogosari


Preparare:

1. Carnea se condimenteaza si se pune la prajit in untura, pana se rumeneste.

2. Legumele se taie pe lung si se pun intr-o tava, unde se adauga doua linguri de ulei vegetal si un strat gros de smantana cu usturoi (mujdei).

3. Se serveste cu paine de casa, cu gogosari si ceapa.


Urmariti pas cu pas cum se prepara reteta in VIDEO de mai sus!

Pofta buna!

7 alimente controversate pe care ar trebui totusi sa le consumi... 6 mituri celebre despre alimentatie, demolate ...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri