Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de gustare, sau mic dejun de toamnă, într-o altfel de prezentare decât pe farfurie, așa încât să-i îmbie și pe cei mai mofturoși.
gustare sau mic dejun de toamnă
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de gustare, sau mic dejun de toamnă, într-o altfel de prezentare decât pe farfurie, așa încât să-i îmbie și pe cei mai mofturoși.
Mare lucru la această rețetă nu este de spus, doar modul de aranjare al ingredientelor este important, așa încât să arate bine și să se combine perfect.
Trebuie să alegem o baghetă mai subțire pe care o feliem rondele.
Tot rondele tăiem și roșiile mari și castraveții, la fel și cașcavalul.
Apoi ne ajutăm de un frigărui pentru a așeza ingredientele intercalate între ele în funcție de culori pentru un aspect mai plăcut.
Lăsăm imaginația să se joace liber la astfel de preparate.
Rețetă de desert la rece cu fructe și cremă de brânză... Rețetă delicioasă de tort cu caramel sărat...