Dacă te-ai plictisit să gătești mânăruri sofisticate, ce îți răpesc mult timp, Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari o ciorbă de varză murată.
Ingrediente:
- Un kilogram de varză murată
- Doi morcovi
- O țelină
- Doi ardei capia roșii
- Două cepe
- Ciolan de porc afumat
- Coaste de porc
- Cârnăciori afumați
- O legătură de mărar
- O legătură de pătrunjel
- Doi cartofi
Mod de preparare:
Varza se călește ușor, după care se pune la fiert, împreună cu ciolanul tăiat mărunt și coastele afumate.
Când sunt aproape gata, se adaugă zarzavatul alb.
Între timp, cărnurile se opăresc și de adaugă în apă. Ardeiul capia se taie sub formă de cubulețe, se călește și se adaugă în ciorbă, pentru aspect.
La sfârșit, se adaugă mărarul, pătrunjelul și cârnăciorii prăjiți.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!