- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pregătește file de biban cu cartofi dulci și piure de mazăre.
Ingrediente pentru Rețeta File de biban cu cartofi dulci și piure de mazăre
- 2 bibani/ 250 gr
- 200 gr mazăre
- 2 cartofi
- 1 cartof dulce
- 1 căpățână de usturoi
- 150 gr roșii cherry
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 lămâie
- 1 lime
- piper negru, boabe
- 50 gr unt
- 10 gr cimbrișor proaspăt
Mod de preparare pentru Rețeta File de biban cu cartofi dulci și piure de mazăre
Se filetează peștele, se asezonează cu sare și piper și se așază într-un vas, pe un pat din flori uscate și cimbrișor. Se prepară al aburi, fără ulei. Se asezonează cu zeamă de lămâie și lime.
Usturoiul se curăță și se prepară un mujdei cu care se va servi peștele.
Mazărea se fierbe în apă clocotită cu sare, se scoate în apă cu gheață, apoi se blendează adăugând și unt, sare și piper, după gust.
Cartofii albi se prepară bnatur, cu pătrunjel verde, iar cartoful roșu se coace la cuptor.
Roșiile cherry se trag la tigaie în ulei cu puțin usturoi.
Poftă bună!
Supă cremă de țelină. O rețetă de post, foarte gustoasă și hrănitoare...