Ingrediente pentru Salata cu somon, capsuni si fenicul:
200g de somon afumat, rupt in fasii
1 bulb mare de fenicul, curatat, cu mijlocul inlaturat, taiat pe jumatate, apoi feliat fin
50g de rucola
200g de capsuni, curatate si taiate pe jumatate
PENTRU SOS
4 linguri ulei de masline
2 linguri de otet
2 lingurite de mustar cu boabe
1 lingurita de miere
Mod de preparare pentru Salata cu somon, capsuni si fenicul:
1. Se amesteca intr-un bol toate ingredientele pentru sos si se asezoneaza. Se pun intr-un castron separat somonul, feniculul, rucola si capsunile.
2. Se toarna sosul peste salata si se amesteca totul cu grija. Se poate servi cu toast de paine integrala.
Poftă bună!
Sursa: Good Food
Desert: Reteta Tarta cu smochine, mascarpone, rozmarin si miere... Reteta de primavara: Salata cu frunze tinere de spanac si sunca...