S-a aflat! Asta se întâmplă, de fapt, în bucătăriile din restaurante. Ce pun chefii în mâncare şi de ce trebuie să te fereşti

 

Ştim, preferi să nu te gândeşti ce se întâmplă în bucătăria restaurantelor, însă uneori poate fi util. O chelneriţă dintr-un restaurant celebru din  Kansas, Statele Unite ale Americii a decis să dezvăluie toate secretele 

Chiar şi la cele mai mai mari restaurante există secrete. La micul dejun, în 99 la sută din cazuri omleta este făcută din pudră şi nu din ouă proaspete. 

O chelneriţă din Kansas a dezvăluit că după ora opt seara vinde numai cafea decafeinizată, pentru a nu fi nevoită să spele două cafetiere: "Aduc la masă 12 căni de cafea, iar unor clienţi le spun că este cafea obişnuită, iar altora le spun că este decafeinizată. Însă toate cănile au cafea fără cafeină", a declarat aceasta, conform Daily Mail. 

O alta chelneriţă recunoaşte un lucru îngrijorător: "Punem zahăr în produsele pentru copii pentru a le face mai apetisante. Punem zahăr mai mult chiar şi în aluatul pentru pizza".

CE SĂ NU COMANZI: 

Peşte în zilele de duminică sau luni. "Peştele este adus la restaurant de două ori pe săptămână, deci cel mai bine ar fi să fie comandat de marţi până vineri".

La unele restaurante în salate este adăugat dressing cumpărat la borcan, deşi în meniu scrie că totul este făcut în bucătăria proprie.

Un alt secret bine păstrat este cel al meniurilor speciale. "La multe restaurante, meniul special este făcut din ceea ce trebuie vândut repede înainte să se altereze. Fiţi atenţi la supa zilei. Dacă are peşte, probabil conţine produse de care vor să scape repede", susţine un angajat.
 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe