Antena Căutare

Trucuri și sfaturi de la Chef Nicolai Tand pentru cele mai reușite gogoși de post

Chef Nicolai Tand oferă la Star Matinal câteva sfaturi și trucuri pentru cele mai reușite gogoși de post.

Trucuri și sfaturi de la Chef Nicolai Tand pentru cele mai reușite gogoși de post
Gogoși de post

Rețetele de gogoși sunt, probabil, printre primele rețete de deserturi pe care ni le amintim din copilărie. Aproape toate gospodinele au rețete proprii de gogoși, însă puține știu care sunt secretele celor mai reușite gogoși de post.

Chef Nicolai Tand ne-a dezvăluit câteva din secretele rețetei lui de gogoși de post.

Unul dintre acestea este a se adăuga apă minerală în aluat. Apa minerală conferă o textură aparte gogoșilor. La face mai aerate, mai pufoase și cu multe găurele. O gogoașă nu este reușită dacă este plină de aluat și vârtoasă. Este reușită atunci când în interior aluatul are și găurele.

Un alt sfat de la Chef Nicolai Tand este în privința aluatului pentru gogoși de post. Acesta trebuie lăsat la dospit la loc cald ca și la Rețetele de cozonac.

Gustul gogoșilor de post va fi dat de aromele care se includ în aluat, dar și de zahărul pudră prin care gogoșile de post se tăvălesc, zahăr pudră care și acesta trebuie aromat.

Cu ce ne mai putem delecta în post, gustos și sănătos? Rețeta Gulaș de ciuperci cu garnitură de cartofi dulci.... Rețetă de post. Hummus cu mix de semințe, varză kale și cremă de tofu marinat - Rețeta lui Chef Berry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x