Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Scapă de viruși fără bătăi de cap! Uite cum faci asta pe Windows ca să ai calculator curat!

Dacă sistemul tău a devenit mai lent decât îți aduceai aminte și a început să afișeze niște erori suspecte, ar fi bine să știi cum devirusezi gratuit un PC cu Windows 10.

Dacă sistemul tău a devenit mai lent decât îți aduceai aminte și a început să afișeze niște erori suspecte, ar fi bine să știi cum devirusezi gratuit un PC cu Windows 10.

Virușii de acum cu care te confrunți pe laptop nu mai sunt la fel ca cei de acum 10 – 15 ani. La momentul respectiv, o infeție îți putea pune pe butuci întregul sistem de operare, dar îți strica și muzica, pozele și alte documente importante. La ora actuală, situația este un pic mai simplă. Exceptând infecțiile cu ransomware care se rezolvă doar dacă ai fost suficient de inspirat încât să ai un backup la tot ce ai pe laptop, infecțiile actuale sunt mai mult cu malware, adware și alte aplicațiile malițioase desprinse din internet.

Invenție incredibilă! E o baterie care te ține și un secol cu o singură încărcare!

În teorie, dacă ești utilizator de PC cu Windows, este foarte probabil să ai deja un antivirus gratuit de la Microsoft. Windows Defender sau Windows Security Essentials face o treabă decentă în majoritatea circumstanțelor. Din păcate, s-ar putea să te lovești de o situație în care browserul tău preferat de internet nu mai funcționează cum ar trebui. S-ar putea să încerci să deschizi un fișier uzual și să te confrunți cu un mesaj de eroare.

Ai bani de Facebook? În țara asta trebuie să plătești dacă vrei să folosești rețeaua socială sau alte site-uri similare

Situațiile neplăcute cu care te poți confrunta când ești utilizator de PC sunt nenumărate. Tentația inițială este să faci o investiție semnificativă într-un antivirus contra cost. Sfatul meu ar fi însă să înveți cum devirusezi gratuit un PC cu Windows 10. Ai nevoie de doar câteva progrămele pe care le descarci doar în cazuri de extremă urgență și le ștergi după ce ți-ai rezolvat treaba. Data viitoare când ai nevoie, le descarci din nou.

Afla mai multe despre cum scapi de virusi pe Windows

Recomandari