Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Smartphone-ul viitorului! Îl îndoi și-l faci cât de mic vrei tu! Samsung vrea să lanseze telefonul plabil

Gigantul Samsung, competitorul direct al celor de la Apple, vrea să vină cu o revoluție în materie de smartphone-uri. Astfel, telefonul pliabil de la Samsung ar putea ajunge pe piață în viitorul relativ apropiat, scrie playtech.ro. E puțin probabil să vedem smartphone-ul prezentat înainte de sfârșitul acestui an, dar 2019 ar putea fi anul cel mare.

Gigantul Samsung, competitorul direct al celor de la Apple, vrea să vină cu o revoluție în materie de smartphone-uri. Astfel, telefonul pliabil de la Samsung ar putea ajunge pe piață în viitorul relativ apropiat, scrie playtech.ro. E puțin probabil să vedem smartphone-ul prezentat înainte de sfârșitul acestui an, dar 2019 ar putea fi anul cel mare.

Potrivit sursei citate, noile informații despre smartphone-ul misterios vin chiar de la surse din industrie. Conform zvonurilor adunate până acum, Samsung încă nu a început lucrul efectiv la smartphone-ul pliabil. Cu toate acestea, lucrurile se mișcă repede, așa că divizia de ecrane a gigantului sud-coreean ar urma să lucreze la dezvoltarea noilor display-uri pliabile începând cu martie. Dezvoltarea va dura aproximativ șase luni, iar în septembrie Samsung Display ar putea începe să producă în masă noile panouri.

Sunt șanse să vedem smartphone-ul undeva în decembrie 2018, dacă lucrurile se mișcă bine, mai ales la capitolul ecran, cel mai sensibil dintre componente. În ceea ce privește dimensiunile ecranului, acesta va fi destul de mare, având diagonala de 7,3 inci. Panoul ar trebui să se plieze către interior, așa cum ai închide o carte, mai scrie playtech.ro.

Recomandari