Căutare Live

E oficial! WhatsApp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane de la 1 februarie 

Aplicația de mesagerie WhatsApp, care este deținută de Facebook, nu va mai funcționa pe milioane de telefoane începând de la 1 februarie. 

E oficial! WhatsApp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane de la 1 februarie

Conform BBC, aplicația de WhatsApp nu va mai funcționa pe telefoanele care au versiuni vechi de Android și iOS, întrucât sunt expuse riscurilor de securitate.

”Pentru cea mai bună experiență, vă recomandăm să folosiți ultima versiune de iOS [sau Android] disponibilă pentru telefoanele dumneavoastră”, se arată într-o postare pe blogul WhatsApp.

WhatsApp, schimbări drastice în anul 2020. Milioane de persoane vor fi afectate

Dispozitivele iOS afectate sunt cele care rulează iOS 8 sau versiunile anterioare, ceea ce înseamnă că oricine cu un iPhone 4 sau mai vechi nu va mai putea folosi aplicația.

În cazul Android vor fi lovite modelele cu Gingerbread 2.3.7, ceea ce înseamnă că dacă ai un telefon mai vechi de anul 2011, atunci nu vei mai putea utiliza WhatsApp.

WhatsApp anunță telefoanele pe care nu va mai funcționa în 2020. E și al tău printre ele?

Această situație vine după ce la sfârșitul anului 2019 milioane de telefoane care funcționau cu sistmul de operare Windows Phone au pierdut accesul.

Facebook, anunț important: Fiecare utilizator trebuie să revizuiască setările de confidențialitate... Schimbări majore la Facebook, anunțate de Zuckerberg! „Voi supăra o mulțime de oameni! Încercăm ceva diferit”...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri