Antena Căutare

2010 - anul plamanului si al colonului

Oricat stramba din nas unii, terapiile si ideile despre sanatate nascute in China trebuie privite cu atentie, fiindca au facut fata celui mai sever examen: trecerea timpului.



Chinezii afirma ca anul 2010 este anul Tigrului de metal. Este un an cu dualitate, adica un an cu boli accentuate, dar si tratate cu succes. Simbolul metalului e privit si el ca o dualitate: metalul te si apara, dar te si ucide. Metalul inseamna si sabia, si scutul.

In filozofia sanatatii la chinezi, metalul simbolizeaza plamanul si colonul, care au sarcini in imunitate si care vor functiona in tandem. Explicatii despre ceea ce inseamna anul pe care-l traversam primim de la doctor medic primar Teodor Coldea de la Centrul de terapii naturiste si diagnostic modern Diperiavitamed.

2010 este un an de introspectie, de privire in interiorul nostru pentru a descoperi si a dezamorsa blocajele din suflet.

Energia plamanului scade din cauza unei stari de melancolie, din pricina tristetii, a unui exces de meditatie. De o parte si de alta a coloanei vertebrale se afla puncte de deblocare a starilor emotionale. In anul 2010, chinezii sustin ca mania se duce pe ficat si ii face rau. Ficatul este generalul care elaboreaza strategiile, este uzina energetica si el reconstruieste organismul.

Punctul de tonifiere, de intarire a ficatului se afla intre degetele 1 si 2 de la picior, dar trebuie sa se actioneze si pe punctul de dispersie a prea multei energii.

Ficatul lucreaza la turatie maxima noaptea intre orele 1 si 3, tocmai de aceea e bine sa dormi, pentru ca ficatul sa nu fie bruiat de ganduri si sa fie lasat sa purifice sangele.

Dupa ora 3 noaptea, ficatul paseaza energia plamanului. In anul 2010 e bine sa ramana in atentie si simbolul lemn, care are ecou in ficat si in vezica biliara.

jurnalul.ro VIDEO / Infectiile urinare sunt extrem de periculoase... Monica Anghel mananca drob, banane, capsuni, miere si iaurt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x