Căutare Live

Ai acnee sau pete pe faţă? Iată cum trebuie să îţi tratezi tenul

Destul de multe persoane se confruntă cu probleme ale pielii, în special acnee, coşuri sau puncte negre, care apar în special la cei care au tenul gras.

Destul de multe persoane se confruntă cu probleme ale pielii, în special acnee, coşuri sau puncte negre, care apar în special la cei care au tenul gras. Există însă o soluţie foarte simplă, rapidă şi mai ales naturală care te va ajuta să scapi de această problemă. Aşa că este momentul să uiţi de tratamentele scumpe şi să dai ascultare sfatului medicului.

Vezi AICI video!

10 lucruri pe care nu le știai despre căpșuni... ATENȚIE! 6 din 10 oameni sunt afectați de asta: Ce se întâmplă în anumite zile ale anului!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri