Ai crezut că e doar un mit, dar adevărul e zdrobitor! Ce se întâmplă când mănânci doar carne!

Alimentația încă este un subiect delicat și controversat în secolul XXI și asta ar trebui să ne pună câteva semne de întrebare.

Alimentația încă este un subiect delicat și controversat în secolul XXI și asta ar trebui să ne pună câteva semne de întrebare.

De-a lungul timpului s-a tot discutat despre efectele negative sau pozitive ale consumului de carne. Dacă luăm în calcul că pentru mulți „carnea este cea mai bună legumă” ar trebui să ne gândim ce s-ar întâmpla cu organismul nostru dacă am consuma doar carne.

Multe diete încurajează scăderea sau creșterea consumului de carne. De exemplu, dieta mediteraneană cere să mănânci din ce în ce mai puțină carne, în timp ce dieta paleo vrea să mănânci câtă poți. După spusele cercetătorilor, cea din urmă nu e chiar indicată.

Află prin ce schimbări trece corpul tău când alegi să mănânci doar carne!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri