Căutare Live

Ai crezut că e doar un mit, dar adevărul e zdrobitor! Ce se întâmplă când mănânci doar carne!

Alimentația încă este un subiect delicat și controversat în secolul XXI și asta ar trebui să ne pună câteva semne de întrebare.

Alimentația încă este un subiect delicat și controversat în secolul XXI și asta ar trebui să ne pună câteva semne de întrebare.

De-a lungul timpului s-a tot discutat despre efectele negative sau pozitive ale consumului de carne. Dacă luăm în calcul că pentru mulți „carnea este cea mai bună legumă” ar trebui să ne gândim ce s-ar întâmpla cu organismul nostru dacă am consuma doar carne.

Multe diete încurajează scăderea sau creșterea consumului de carne. De exemplu, dieta mediteraneană cere să mănânci din ce în ce mai puțină carne, în timp ce dieta paleo vrea să mănânci câtă poți. După spusele cercetătorilor, cea din urmă nu e chiar indicată.

Află prin ce schimbări trece corpul tău când alegi să mănânci doar carne!

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Reguli pentru a avea o inimă sănătoasă. Cum poți preveni bolile cardiovasculare...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri