Live acumFilm: Cum să fii amantu' la femei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Care sunt avantajele oferite de serviciile medicale disponibile la dentaline-clinic.ro?

Apelarea la serviciile oferite de un cabinet stomatologic a încetat de mult să mai fie o urgenţă. Pe lângă tratamentele obişnuite de terapie a cariilor sau cele de chirurgie orală, procedurile de estetică dentară sunt din ce în ce mai solicitate, aşa cum se întâmplă şi în cazul cabinetelor despre care puteţi afla detalii la https://dentaline-clinic.ro.

Apelarea la serviciile oferite de un cabinet stomatologic a încetat de mult să mai fie o urgenţă. Pe lângă tratamentele obişnuite de terapie a cariilor sau cele de chirurgie orală, procedurile de estetică dentară sunt din ce în ce mai solicitate, aşa cum se întâmplă şi în cazul cabinetelor despre care puteţi afla detalii la https://dentaline-clinic.ro.

Cu toţii ne dorim astăzi nu doar să avem dinţi sănătoşi, ci şi să avem dinţi frumoşi, care să ne redea plăcerea unui zâmbet larg. Tehnologia şi materialele folosite în acest sens au evoluat şi ele foarte mult. Tocmai de aceea, dacă dorim să avem parte de intervenţii şi tratamente cât mai actuale şi cât mai performante, care să ne garanteze cele mai bune rezultate, este bine să apelăm la o clinică modernă, care să dispună de aparatură nouă şi de persoanal compentent şi experimentat în a o folosi.

Ce are special clinica stomatologică Dentaline?

Sunt multe persoane care atunci când aud cuvântul dentist, primul lucru la care se gândesc este holul neprietenos, în care oamenii aşteaptă crispaţi şi în tăcere, acompaniaţi mereu de sunetul acela specific de freză dentară.

Atunci când vine vorba desprea clinica stomatologică menţionată anterior, pacienţii au parte de o experienţă diferită, care le schimbă radical percepţia despre un astfel de cabinet. Încăperile cu mobilier minimalist, modern amenajate, cu perete vegetal şi acvariu şi curăţenia impecabilă te fac să te simţi mult mai relaxat şi mult mai dispus să te laşi pe mâna unui medic dentist.

Aparatura de ultimă generaţie, instrumentele, procedurile şi materialele folosite fac din cele trei cabinete disponibile aici locurile ideale la care să apelezi pentru a avea parte de cele mai bune şi mai reuşite intervenţii.

Clinica stomatologica Dentaline este în primul rând despre oameni. Felul în care sunt ei primiţi şi trataţi încă din prima clipă, te fac să te gândeşti altfel la vizitele periodice şi necesare pe care le ai de făcut la dentist.

O echipă medicală performantă, care se pregăteşte continuu cu responsabilitate şi pasiune pentru profesie şi tehnologii digitale ultramoderne vor fi folosite pentru a garanta cele mai rapide şi rentabile rezultate.

Personalului medical de aici îi place să spună că această clinică este casa modernă a unei familii de stomatologi. Echipamentele, aparatura şi materilele de ultimă generație folosite permit, să ofere fiecărui pacient tratamente personalizate, cu rezultate predictibile.

Care sunt principalele tipuri de servicii stomatologice de care au parte aici pacienţii?

La această clinică beneficiezi de cele mai importante tipuri de tratamente şi intervenţii medicale disponibile pe piaţă la ora actuală, toate fiind realizate cu echipamente şi tehnici dintre cele mai performante şi actuale.

Printre serviciile stomatologice disponibile menţionăm:

  • Implant dentar

Fiind una dintre cele mai estetice şi fincţionale modalităţi de completare a dinţilor lipsă, implatul dentar este unul dintre cele mai impotantante tipuri de servicii stomatologice oferite la această clinică. Efectuarea lui corectă şi corespunzătoare are un impact semnificativ asupra calităţii vieţii tuturor pacienţilor. Implanturile dentare oferă o înlocuire solidă, biocompatibilă cu osul şi ţesuturile, arată, se simt, se igienizează şi functioneză ca un dinte natural.

  • Estetic dentară

În această clinică se utilizează cele mai noi tehnologii digitale în tratamente cu faţete dentare şi coroane dentare. Instumentele digitale şi materialele noi de lucru utilizate permit să ofere pacienţilor soluţii din ce în ce mai performante, insesizabile şi mai adaptate.

  • Tratamente de canal radicular

Cei care vor realiza acest tip de tratamente, ce au ca scop salvarea unui dinte natural, afectat de o carie profundă, sunt medicii specializaţi în endodonţie. Tratamentul de canal se va realiza cu ajutorul uni microscop stomatologic performant.

  • Terapia cariilor dentare

Acest tip de tratament reprezintă cel mai frecvent tip de tratament ce este efectuat într-un cabinet stomatologic. Pentru a preveni apariţia lor este bine să efectuăm o igienă orală adecvată, cu minimum 2 periaje pe zi şi să vizităm medicul stomatolog de minim 2 ori pe an.

  • Aparate dentare

Rolul acestui tip de intervenţie este corectarea pozitiei dinţilor pe arcadă. Varianta aleasă poate fi una îndrazneaţă, una insesizabilă sau gutieră. Astfel, în funcţie de buget şi de preferinţe se poate opta pentru un aparat dentar fix metalic, ceramic, safir, un aparat dentar mobil - Invisalign sau invizibil Incognito.

  • Chirurgie orală

În acastă clinică se ralizează reconstrucţii orale complexe şi intervenţii chirurgicale oro-maxilo-faciale. Pe tot parcursul tratamentului şi intervenţiilor se pune mereu accentul pe informarea completă a pacientului şi pe oferirea sprijinului necesar pentru garantarea reuşitei.

  • Profilaxie

Efectuarea unor şedinţe periodice de profilaxie în cabinetul stomatologic este esenţilă pentru menţinerea sănătăţii dinţilor. Prin acestea medicul îndepărtează tartrul şi placa bacteriană, împiedicând apariţia cariilor şi retracţia gingivală.

  • Parodontologie

Efectuarea acestui tip de tratamente are ca rol prevenţia sau tratarea gingivitei, boală ce afectează gingiile şi ţesuturile moi din jurul dinţilor. Lasată netratată, această boală duce la apariţia parodontozei, ce antrenează pierderea dinţilor.

  • Stomatologie pentru copii

Pentru că o sănătate orală adecvată trebuie să înceapă de la o vârstă cât mai fragedă, la această clinică şi cei mici beneficiază de tratamente adecvate vârstei şi răbdării lor.

Pentru a afla mai multe detalii despre fiecare dintre aceste servicii accesaţi site-ul Dentaline-clinic.ro şi nu ezitaţi să sunaţi pentru un consult sau o programare!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro