Căutare Live

Ce boală ascunde transpirația excesivă. Mergi urgent la medic dacă ai aceste simptome

Cand trebuie sa mergi de urgenta la medic.

Foto: brightside.me

Dacă vă aflați într-un spațiu aerisit, cu o temperatură optimă și nu sunteți nervos, atunci nu ar trebui să transpirați de parcă ați alerga la maraton.

O cauză a transpirației excesive ar putea fi boala Basedow Graves, care se manifestă prin hipertiroidie cu gusa difuza, dermopatie și oftalmopatie. Este vorba despre o afecțiune autoimună, care afectează glanda tiroidă.

Drept consecințe, pielea este subțire, se înroșește, iar persoana care suferă de această boală are constant mâncărimi pe tot corpul.

Dacă și tu ai aceste simptome, pe lângă transpirația în exces, trebuie să mergi neapărat la medic.

ATENȚIE MARE! Îți usuci rufele în casă, pe calorifer? La ce riscuri uriașe te expui!... Descoperire istorică în medicină! Cercetătorii au aflat motivul pentru care apare AUTISMUL...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri