Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Parker

Cel mai bun plan de slăbit. Cinci kilograme mai puțin în șapte zile!

Secretul acestui plan alimentar extraordinar constă în faptul că, toată energia corpului este îndreptată spre digestia alimentelor pe care tocmai le-ai consumat, iar rezultatul – slăbești miraculos

Secretul acestui plan alimentar extraordinar constă în faptul că, toată energia corpului este îndreptată spre digestia alimentelor pe care tocmai le-ai consumat, iar rezultatul – slăbești miraculos.

Dacă îți dorești mult căpătarea rapidă a unei siluete de invidiat, acest plan alimentar îți vine în ajutor. Senzația de foame nu te va tortura în timpul dietei deoarece produsele indicate pot fi consumate în cantități mari. Desigur, nu exagerat de mari, dacă dorești să ai rezultate reale.

Pentru a te asigura împotriva deficitului de vitamine, în timpul dietei, poți lua un complex de multi-vitamine. Exercițiile fizice de asemenea te vor ajuta, dar dacă refuzi categoric sportul, nici o grijă, rezultatele chiar și așa nu vor întârzia să apară. Încearcă această metodă pentru a căpăta silueta perfectă, fără riscuri pentru sănătate.

1. Ziua fructelor

Mâncați orice fel de fructe pe toată durata zilei, cu excepția bananelor. Cel mai eficient în lupta cu kilogramele este pepenele verde. O zi de pepene verde vă va face suplu instantaneu. Desigur, consumarea acestuia din plin se poate face doar sezonier, așa că va trebui să vă delectați și cu alte fructe, dacă ați hotărât să slăbiți imediat.

2. Ziua legumelor

În cea de-a doua zi mâncați doar legume: proaspete, coapte sau fierte. Nu consumați boboase și porumb. Surpriză! Astăzi puteți mânca cartofi copți și unt.

Citește continuarea AICI.

Recomandari