Cum recunoști carnea de pui injectată cu hormoni! Acum vei ști ce trebuie să cumperi!

 

 Dacă vrei să eviți să mănânci carne tratată cu antibiotice sau hormoni, încearcă să ai o alimentație cât mai variată. Uite cum recunoști dacă puiul este tratat cu hormoni.

Carnea trebuie să fie mâncată cu moderație, iar din restul dietei ar trebui să facă parte fructe, legume și cereale integrale. Alege pieptul sau pulpele și evită să consumi ficatul de pui.

Citește cu atenția eticheta produsului pe care îl cumperi. Carnea de pui ar trebui să aibă doar pui, dacă vezi și alte substanțe pe etichetă, probabil ai în mână un produs cu hormoni. Cumpără carnea de la producătorii locali și vei avea o siguranță mai mare că puiul este crescut sănătos.

Poveștile GROAZEI din Centru vechi! Vindeau PLĂCINTĂ CU CARNE DE OM, iar Vlad Ţepeş bântuie şi acum Curtea Veche

                                   Carnea de pui poate conține o cantitate ridicată de hormoni

Numeroase studii au arătat că hormonii din carne pot cauza anumite tipuri de cancer, boli tiroidiene, diabet, obezitate, endometrioză, fibrom uterin, infertilitate, astm sau alergii.

La fel de periculoase sunt și antibioticele, care pot cauza rezistență la bacterii periculoase pentru organismul uman. În plus, carnea tratată poate da peste cap echilibrul florei intestinale.

Află aici mai multe detalii despre carnea de pui cu hormoni!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI