Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Oricine poate ține DIETA ketogenică. Mănânci și slăbești!

Educă-ți metabolismul! Ideea de la baza acestui regim este că, în acest mod, organismul tău se va obișnui că grăsimea este cel mai important combustibil, pe care trebui să îl consume în totalitate, în loc să îl depună. Descoperă tot ce trebuie să știi despre dieta ketogenică.

Educă-ți metabolismul! Ideea de la baza acestui regim este că, în acest mod, organismul tău se va obișnui că grăsimea este cel mai important combustibil, pe care trebui să îl consume în totalitate, în loc să îl depună. Descoperă tot ce trebuie să știi despre dieta ketogenică.

Rețeta dietei ketogenice este destul de simplă: în fiecare zi vei mânca 65% grăsimi, 30% proteine și 5% glucide. Nu îți imagina, însă, că atunci când spunem grăsimi, ne referim la prăjeli sau mâncare de tip fast-food. Nu, vorbim despre acele grăsimi sănătoase.

Deși nu este un regim alimentar nou, dieta ketogenică a devenit din ce în ce mai răspândită, promovând pierderea în greutate. Scopul este de a determina corpul să ardă ketoni, în locul carbohidraților, pentru a produce energie.

Dieta ketogenică te ajută să slăbești și reduce nivelul insulinei

Cum te ajută diieta ketogenică să slăbești? În primul rând, consumul redus de carbohidrați împiedică retenția apei în organism și, în al doilea rând, crește senzația de sațietate, datorită consumului de grăsime.

Insulina este hormonul ce duce glucoza din sânge la mușchi și țesături. Cu cat nivelul insulinei este mai mare, cu atât inflamația din corp crește. Dieta ketogenică te ajută să reduci nivelul insulinei și al inflamației.

Înveți să consumi mai multe grăsimi sănătoase

Cu toate că avem tendința de a elimina grăsimile din alimentația zilnică, ele sunt cruciale pentru sănătate. Dacă alegi să consumi grăsimi sănătoasedin avocado, nuci sau pește salbatic, dieta ketogenică devine cel mai bun aliat al tău în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Oricine poate ține DIETA ketogenică. Mănânci și slăbești!

Te scapă de dependența de zahăr și elimină toxinele

Pentru că principiul de bază al dietei keto este consumul de până la 35 de grame de carbohidrați, vei renunța la zahărul procesat.

Recomandari