Dieta omului sărac, cel mai eficient regim” Slăbești 30 de kilograme, în doar șase luni, mâncând un singur preparat

 

Dieta ”omului sărac” este un regim ușor și eficient, ce poate fi ținut de oricine. Conform medicului nutriționist Mihaela Bilic, această dietă se bazează, în principal, pe ciorbă și te poate ajuta să topești 30 de kilograme, în șase luni. 

Așadar, conform Mihaelei Bilic, în timpul acestei diete trebuie să mănânci ciorbă de două ori pe zi. 

Citește și: Nutriționistul Mihaela Bilic, despre obiceiul care le dă bătăi de cap românilor

”Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverenţa trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi mai mult de 30 de kilograme în şase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbeşte nu ştiu între 20 şi 30 de kilograme”, a explicat medical nutriţionist, potrivit clickpentrufemei.ro

Aceasta a explicat, de asemenea, că ciorba este extrem de hrănitoare, dietetică, echilibrată și bună chiar și pentru detoxifierea organismului. 

Citește și: Medicul nutriționist Mihaela Bilic: ”Nu s-a inventat un aliment mai complet și mai echilibrat decât acesta. Este dietetic și ieftin"

"Ciorba pare un preparat demodat si mulţi o evită pe motiv că "umflă burta" Măcar de-ar fi umflată cu ciorbă, pentru că asta înseamnă apă multă. Drept este că ciorba stă în stomac dublu perioadei de timp faţă de felul doi, dar eu cred că asta ar trebui să ne bucure: să fii sătul timp mai îndelungat cu jumătate din numărul de calorii ale unui fel principal, ăsta e "paradoxul ciorbei", este de părere Mihaela Bilic.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI