Căutare Live

Fructele si legumele, esentiale pentru prevenirea racelilor si gripei

Se apropie sezonul racelilor si gripei, asa ca ar trebui sa luam in considerare cel mai bun medicament, preventia. Fructele si legumele sunt primele in topul alimentelor care trebuie consumate pentru a preveni problemele medicale specifice sezonului rece. Lactatele sunt si ele recomandate. Problema este ca cei mai multi romani nu au parte de aceste alimente dinc cauza preturilor crescute.

Cum iarna bate la usa, iar bolile de sezon vin la pachet, ar trebui sa ne gandim de pe acum sa consumam alimente bogate in vitamine. Nutritionistii recomanda sa consumam legume si fructe proaspete pentru asimilarea de vitamina C, morcovi pentru vitamina A, cereale integrale pentru zinc si usturoi pentru seleniu.

In teorie, este simplu. Cu practica stam mai prost, dar nu pentru ca romanii fac nazuri. Cei mai multi se uita la preturile fructelor, isi fac cruce si trec mai departe.

Nici lactatele nu sunt in topul cumparaturilor romanilor. Din acelasi motiv, pretul prea mare. Asa ca cei mai multi se intorc acasa cu sacosele goale sau cu fructe. cat sa isi faca pofta.

Alimentatia defectuoasa este cauza a 70 la suta din afectiunile organismului uman, spun medicii.

Remedii naturale rapide contra celor mai comune 7 dureri... Imunitate scazuta? Iata ce obiceiuri trebuie sa schimbi...
Ultimele știri