Căutare Live

Kilogramele în plus și problemele pe care le generează – ce spun specialiștii?

Societatea curentă se confruntă cu o problemă care stă la baza numeroaselor afecțiuni din prezent – kilogramele în plus.

Societatea curentă se confruntă cu o problemă care stă la baza numeroaselor afecțiuni din prezent – kilogramele în plus. Rezultat al unui stil alimentar deficitar și totodată al unui stil de viață nesănătos, trebuie combatut prin măsuri corespunzătoare mai ales acolo unde este deja vorba despre supraponderabilitate sau obezitate.

Sunt afecțiuni care degradează calitatea vieții, consumând din anii pe care persoanele în cauză i-ar putea trăi de altfel, adoptând un regim adecvat și obiceiuri asemenea. Cei care au luat decizia de a lua inițiativă în privința sănătății proprii, respectiv de a lupta cu kilogramele în plus, găsesc un aliat de încredere în CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Este vorba despre centrul care vine în întâmpinarea acestora și a tuturor celor dornici de a produce o schimbare vizavi de starea lor de sănătate cu servicii profesionale, constând în consultații de specialitate și planuri alimentare personalizate în funcție de fiecare pacient în parte.

Partea bună a acestei opțiuni de a realiza o schimbare constă în faptul că nu presupune înfometarea, introducerea de suplimente alimentare în dietă, ceaiuri sau produse care promit că fac minuni și altele asemenea. Totul este despre adoptarea unui regim alimentar corespunzător, desigur și îndeplinirea cu strictețe a acestuia.

Cuvintele cheie în tot acest proces sunt determinarea și voința proprie. Puterea de a reuși, de a câștiga lupta cu kilogramele în plus și de a menține mai departe o greutate ideală stă în fiecare individ în parte.

Recomandările specialiștilor vizavi de lupta cu kilogramele în plus

În alergarea multora spre a atinge o slabire rapida, se pierde din vedere ceea ce conteaza deosebit de mult – sanatatea si armonia dintre minte si trup. Pentru că cele două sunt corelate, este esențial a urma un plan alimentar atent realizat, de specialiști în domeniu precum sunt experții CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Cu posibilitatea de a opta pentru serviciul online, de oriunde din lume, oricine poate beneficia de planuri alimentare adaptate pe nevoia persoanală de a pierde din kilogramele nedorite.

Pericolele la care se expun cei care sunt adepții unui stil alimentar și implicit de viață nesănătos prezintă o amenințare asupra calității vieții și totodată a duratei acesteia. Efectele pe care supraponderalitatea și obezitatea mai ales le au asupra sănătății se pot accentua și cauza afecțiuni și boli cu care va fi mult mai dificil a lupta.

Iată pe scurt care pot fi rezultatele kilogramelor în plus vizavi de sănătate.

La nivelul gâtului, țesutul adipos în exces poate cauza migrenele, sforăit, apnee în somn, dificultăți de respirație, hipertensiune, umflarea picioarelor, probleme de memorie, nivel de energie scăzut. Mai departe, kilogramele în exces sunt cauza pentru care apare: dispneea la nivelul plămânilor, varicele și artrita la nivelul șoldurilor, artrita la nivelul genunchilor, afecțiuni cardiace diverse, hipertensiune, diabet și lista poate continua.

Care este soluția pe care o propun specialiștii acestui centru vizavi de dorința de slăbire?

După ce oferă un consult amănunțit fiecăruia în parte, specialiștii în nutriție realizează diete de slabit profesionale și responsabile care atrag rezultatul dorit – atingerea greutății ideale în funcție de vârsta, înălțimea, preferințele și programul pacientului.

Partea bună în toată această ecuație este că, având o bază de cunoștințe de specialitate bine stăpânite, specialiștii determină un plan alimentar adecvat. Acesta nu implică nici un fel de sacrificiu din partea celui determinat să își atingă obiectivele, decât o voință puternică vizavi de acestea.

Citește și
pacient si doctor la control de ureche
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
bebelus stand pe telefonul mobil
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
Mai multe articole

Această ramură de servicii ar trebui să fie văzută de fiecare ca o investiție în propria sănătate, deci într-o viață mai calitativă. Odată cu înaintarea în vârstă, nesoluționate, efectele kilogramelor în plus se manifestă prin afecțiuni diverse (de natură digestivă, cardiovasculare, diabet și așa mai departe), deloc de dorit.

Mulți se arată reticenți și temători vizavi de această idee, de a beneficia de servicii de nutriție profesionale, respectiv de un plan alimentar întocmit cu grijă de specialiști cu experiență în domeniu. Atunci când rezultatele încep să apară – și se resimt imediat mai ales la nivelul stării generale de sănătate, crește voința și determinarea în atingerea planului respectiv.

Dovada că este o investiție care merită o reprezintă și numeroasele cazuri prezentate în cadrul site-ului oficial www.chiromedicahealthcenter.ro. Aici pot urmări cei interesați evoluția celor care și-au făcut curaj și s-au aventurat în urmarea unei diete de slăbit.

Efectele calității somnului asupra sănătății – Somnul îmbunătățește procesele creierului... Cea mai mare amenințare la sănătatea românilor în 2019: „Am putea avea sute de morți!”...
Ultimele știri