- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Potrivit unor studii recente realizate de cercetatorii de la Universitatea din Illinois, Statele Unite ale Americii, proteinele din laptele de soia previn acumularea grasimilor pe ficat. Aceasta afectiune, numita steatoza hepatica sau "ficat gras", afecteaza o treime din populatia adulta a lumii.
Proteinele din soia accelereaza metabolismul, favorizand arderea mai rapida a grasimilor care nu se mai acumuleaza pe ficat.
Steatoza hepatica se intalneste, in mare parte, la pacientii care sufera de obezitate si poate duce la aparitia cirozei sau a insuficientei renale. Aceasta afectiune este favorizata de alimentatia bogata in grasimi, consumul de alcool sau diabetul de tip 2.
Specialistii recomanda ca laptele de soia sau branza tofu sa sa intre in alimentatia zilnica a fiecarui individ.
Sursa: usatoday.com
FOTO: hepta.ro
Redarea vederii unor soareci, primul pas spre tratamentele impotriva orbirii... Grapefruit-ul te ajuta sa slabesti si sa pari mai tanara...