Antena Căutare

(P) Protejează echilibrul florei intestinale și folosește MegaSporeBiotic PLUS

De-a lungul sutelor de mii de ani omul și-a modificat dieta și implicit organismul a avut parte de schimbări în privința metabolismului. Dacă acum mii de ani dieta oamenilor era bazată în principal pe consumul de animale pe care le vanau sau pe care le creșteau în jurul casei ori pe diferite produse de origine vegetală, astăzi dieta este mult schimbată și alimentația include o mulțime de elemente care nu mai sunt de origine naturală.

De-a lungul sutelor de mii de ani omul și-a modificat dieta și implicit organismul a avut parte de schimbări în privința metabolismului

Consumul de legume și fructe naturale sau consumul de animale crescute în jurul casei ori care erau vânate asigura o dietă foarte bogată în nutrienți și în specii benefice de microorganisme sănătoase. Acestea au devenit elemente care sunt esențiale pentru sănătatea tubului digestiv uman și sunt cunoscute sub numele de probiotice. Rolul probioticelor este acela de a regla funcțiile sistemului digestiv, de a susține sistemul imunitar și de a proteja împotriva infecțiilor.

Nevoia de a consuma suplimente din categoria probioticelor

Datorită faptului că alimentația oamenilor este astăzi complet diferită de alimentația naturală de acum mii de ani, flora intestinală este adesea dezechilibrată. Consumul frecvent de antibiotice sau de alimente care conțîn antibiotice, dar și consumul de zahăr, apă clorinată sau grăsimi hidrogenate pot duce la perturbarea florei intestinale.

Având în vedere faptul că microbiomul intestinal este cel mai important în susținerea sistemului imunitar, în digestia sănătoasă, în menținerea sănătății la nivelul pielii, dar și pentru claritate la nivel mental, menținerea unui microbiom intestinal sănătos este foarte important. Pentru a preveni sau pentru a combate acest dezechilibru și efectele care rezultă în urma unui astfel de dezechilibru este recomandat consumul de suplimente din categoria probioticelor.

Un astfel de supliment este MegaSporeBiotic PLUS. Vorbim despre un produs care se bazează pe spori precum Bacillus Licheniformis, Bacillus Subtilis, Bacillus Clausii, Bacillus Coagulans, tulpine probiotice brevetate, dar și betacaroten sau antioxidanți. Toate aceste componente au rolul de a repara dezechilibrele florei intestinale.

Cu alte cuvinte, acest supliment cu rol probiotic este un amestec de bacili sporulati și de carotenoizi și antioxidanți. Carotenoizii sunt acei pigmenți care dau culorile și nuanțele fructelor și legumelor, fiind nutrienții care susțin intestinul la nivel celular pentru menținerea integrității membranelor celulare. De asemenea ajută la menținerea funcțiilor antioxidante la nivelul organismului.

Principalele beneficiile ale tratamentului cu MegaSporeBiotic PLUS

În contextul în care există anumite simptome care indică dezechilibrul florei intestinale sau dacă în urmă unui consult medical acest lucru este confirmat, poți avea în vedere includerea suplimentului alimentar MegaSporeBiotic PLUS sub formă de tratament natural pentru a reechilibra flora intestinală și pentru a proteja această floră de microorganisme benefice.

Consumul acestui supliment alimentar din categoria probioticelor are mai multe beneficii. În primul rând ajută la reechilibrarea florei intestinale. Un al doilea beneficiu se referă la îmbunătățirea tranzitului digestiv și la oprirea suprapopularii cu bacterii patogene la nivelul intestinelor. Tot în rândul beneficiilor putem aminti inclusiv detoxifierea tractului gastrointestinal, reducerea inflamației și a durerii, dar și la producerea de vitamine din complexul B sau de antioxidanți.Pentru mai multe informații despre produsul MegaSporeBiotic PLUS și pentru a comanda acest probiotic poți accesa megaspore.ro.

Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x