Rețeta magică pentru a-ți îmbunătăți vederea. Vei spune adio ochelarilor de vedere

În secolul al XIX-lea, oftalmologul și chirurgul rus Vladimir Filatov a sugerat utilizarea medicamentelor alternative împreună cu medicamentele obișnuite pentru a menține vederea perfectă. El este considerat unul dintre pionierii terapiei pentru vindecarea țesuturilor.

În secolul al XIX-lea, oftalmologul și chirurgul rus Vladimir Filatov a sugerat utilizarea medicamentelor alternative împreună cu medicamentele obișnuite pentru a menține vederea perfectă. El este considerat unul dintre pionierii terapiei pentru vindecarea țesuturilor.

Rețeta pe care a sugerat-o pentru îngrijirea ochilor este compusă din 4 ingrediente.

  • 100 gr. suc de aloe vera
  • 500 gr. nuci măcinate
  • 300 gr miere
  • sucul de la 3-4 lămâi

Cum se prepară loțiunea magică

Ăentru a scoate sucul din aloe vera, trebuie să tăiați frunzele superioare, medii și inferioare ale plantei. Apoi, să le spălați în apă fiartă, pe care trebuie să o răciți. Îndepărtați bucățile spinoase din frunze și le tăiați în bucăți mici.

Le puneți într-o cârpă și stoarceți sucul de la ele. Asigurați-vă că utilizați o cârpă curată și uscată. Ar fi mult mai bine ca frunzele să fie ținute în frigider timp de 12 zile înainte de a fi tăiate. Acum amestecați sucul împreună cu alte ingrediente și luați acest amestec, 1 lingură de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă. Dacă urmați corect instrucțiunile, amestecul vă va îmbunătăți cu siguranță vederea și deoarece este plin de vitamine, nu numai ochii vor beneficia de el, ci întregul corp.

Sursa: trendingpost

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri