Antena Căutare

S-a descoperit o armă împotriva coronavirusului ce costă ZERO lei! „Astfel, organismul devine mai puternic în fața COVID-19”

Persoanele supraponderale prezintă un risc mai mare de a suferi complicații, dacă se infectează cu noul coronavirus, potrivit unui nou studiu, realizat în Statele Unite ale Americii.

S-a descoperit o armă împotriva coronavirusului ce costă ZERO lei! „Astfel, organismul devine mai puternic în fața COVID-19”
S-a descoperit o armă împotriva coronavirusului ce costă ZERO lei! „Astfel, organismul devine mai puternic în fața COVID-19” | profimediaimages.ro

Astfel, una dintre cele mai la îndemână arme împotriva COVID-19 este scăderea în greutate, ce costă zero lei și poate fi obținută și în izolare.

Profesorul Rob Andrewsm specialist în diabet și endocrinologie la Universitatea Exeter, recomandă menținerea unei greutăți normale.

Kilogramele în plus limitează capacitatea diafragmei și a plămânilor de a se extinde – ceea ce înseamnă reducerea nivelului de oxigen ce ajunge la organele vitale.

În plus, kilogramele în plus favorizează și dezvoltarea de bacterii și ciuperci la nivelul plămânilor, ceea ce ar putea duce la pneumonie.

Articolul continuă după reclamă

„Cu cât crește greutatea corpului, cu atât crește și riscul ca plămânii să se îmbolnăvească. Poate apărea mai ales astm. În plus, crește riscul de boli cardiovasculare și diabet”, a explicat profesorul Andrews.

Doi medici s-au trezit bronzați din cap până-n picioare, fără să fi stat la plajă! Unul dintre ei: „Când am aflat ce mi s-a întâmplat, m-am speriat!” – FOTO

Potrivit doctorului Capehorn, persoanele supraponderale care suferă de sindromul apnee în somn fac parte din grupurile de risc pentru infectarea cu noul coronavirus.

În plus, un studiu american publicat anul trecut a arătat că vaccinurile sunt mai puțin eficiente în rândul persoanelor supraponderale

„Transpiram din toţi porii, nu puteam să respir, nu îmi mai simţeam degetele. Soția mea a început să plângă”. Un medic care a operat o fetiță bolnavă de COVID-19, mărturie emoționantă! VIDEO

Legătura dintre greutatea corporală și risul crescut de infecție fatală cu virusuri asemănătoare celui gripala fost descoperită inițial în 2009, în timpul pandemiei de gripă porcină, ce a ucis 284.000 de oameni, la nivel mondial.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de coronavirus în România, precum și al cazurilor de infectare, aici!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x