Căutare Live

Scapă de acnee cu doar doi lei! Uită de tratamentele toxice şi învaţă să prepari un amestec miraculos! Coşurile dispar după trei zile

Dacă ai probleme cu tenul, nu mai arunca banii pe tot felul de tratamente toxice. Poţi încerca să scapi de acnee cu ajutorul unui tratament pe bază de salată.

antenastars.ro

Dacă ai probleme cu tenul, nu mai arunca banii pe tot felul de tratamente toxice. Poţi încerca să scapi de acnee cu ajutorul unui tratament pe bază de salată.

Salata verde este foarte ieftină, se găseşte în orice piaţă şi poate face minuni pentru pielea acneică.

Pentru tratament ai nevoie de:

- două frunze de salată verde

-o linguriță de bicarbonat de sodiu

- 300 de ml de apă

- două lingurițe de miere

Amestecul care face minuni pentru siluetă! Ce se întâmplă dacă bei apă cu miere și scorțișoară înainte de culcare

Trebuie să speli foarte bine frunzele de salată verde, apoi să le toci și să le pui la fiert, la foc mic, cu apă într-un ibric. După 60 de minute, trebuie să strecori amestecul. Lichidul rezultat se lasă să se răcească, apoi se adaugă mierea, bicarbonatul şi se amestecă. Înainte de culcare, aplică acest amestec pe față și lasă-l să acționeze până dimineața. Efectele apar în doar trei zile, scrie antenastars.ro.

IMPORTANT: amestecul se păstrează la frigider.

ATENȚIE MARE! Îți usuci rufele în casă, pe calorifer? La ce riscuri uriașe te expui!... Ce se întâmplă în organismul tău atunci când mănânci țelină cu lămâie – beneficii miraculoase, ce te vor determina să ad...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri