„In primul rand, consider ca exista o evolutie permanenta a mineralului catre vegetal, a vegetalului catre animal, a animalului catre uman. Si nu as vrea sa opresc din evolutie un seaman de-al meu, m-as simti vinovat. Apoi, aura energetica a animalului ucis se incarca negativ, iar aceasta energie negativa se transmite si omului, atunci cand ii consuma carnea. Nu in ultimul rand, nu ma ating de carne pentru ca proteina animala in exces nu e buna", a declarat realizatorul pentru Click.
Pasionat de nou, Oreste incearca fel de fel de retete in bucatarie, cu combinatii de ingrediente dintre cele mai ciudate. „Sotia nu prea se atinge de ce pregatesc eu, pentru ca fac combinatii indraznete, spre exemplu ananas cu usturoi, rosii cu bucati de caise confiate, folosesc seminte, nuci si condimente tari", a completat vedeta.
Insa moderatorul crede ca meniul lui de fiecare zi ar putea parea monoton pentru ceilalti. „Dimineata, dupa ce fac niste exercitii de respiratie, beau un pahar de apa cu argila, tinuta 24 de ore inainte. Micul dejun e mic, cantitativ, dar bun, calitativ. Spre exemplu, branza slaba cu seminte, iaurt cu fulgi de porumb, cu menta verde, miere si polen, apoi un fresh de radacinoase. Mesele de pranz si seara constau in legume cu orez sau ton la gratar cu o salata", a mai spus vedeta.
Sursa foto: treehugger.com