Terapia cu pietre de jad activeaza imunitatea organismului

Piatra regala a Chinei, jadul este considerat in medicina traditionala chineza piatra sanatatii, a frumusetii, a bunastarii si a longevitatii.Venirea toamnei activeaza durerile de spate si articulare, sinuzitele si alte inflamatii, in special la nivelul coloanei. Ideala pentru afectiunile cauzate de sezonul rece este terapia pe patul de masaj automat cu pietre de jad incalzite, ale carei efecte se simt imediat.

Beneficiile patului de masaj cu role de jad:

Muschii si tendoanele de-a lungul coloanei se relaxeaza, permitand vertebrelor sa se alinieze usor si treptat la forma normala a sirei spinarii - in timp, se produce o elongare a coloanei si o reajustare a curburilor sale (terapia scoliozei, lordozei, cifozei, afectiunilor de discuri intervertebrale sau modificari de postura).

Circulatia sangelui este accelerata, vasele se dilata si este stimulata eliminarea toxinelor si reziduurilor acumulate.

Somnul devine linistit si profund.

Masajul cu pietrele de jad incalzite la o temperatura inalta faciliteaza generarea de noi limfocite (celule albe), activand si intarind apararea imunitara a organismului.

Stimuleaza imunitatea

Masajul pe patul cu role de jad incalzite realizeaza o terapie complexa pentru ca, in afara contracturilor musculare, dureri sau inflamatii se face si masajul picioarelor si al calcaielor. Temperatura patului creste pana aproape de 70 de grade, iar rolele nu vin direct in contact cu pielea, realizand un fel de febra, artificiala, ce ajuta la tratarea infectiilor. Cresterea temperaturii corpului, pana la 39-40 de grade, stimuleaza sistemul imunitar sa lupte contra agresorilor: virusuri, bacterii.

Pietrele de jad sunt extrem de benefice pentru sanatate, datorita compozitiei lor complexe (contin peste 30 de minerale) si a structurii cristaline a carei vibratie este in perfecta rezonanta cu celulele corpului uman. Ele au capacitatea de a intari sistemul imunitar, de a stimula detoxifierea si au energie vindecatoare.

Detoxifierea nu este la fel de spectaculoasa ca o cura, dar foarte eficienta in timp. Dispunerea pietrelor de jad si programul automatizat de masaj, cu functie de presopunctura, sunt perfecte pentru o actiune directa asupra centrilor nervosi de la nivelul coloanei vertebrale, care fac legatura cu organele din corp.

Citeste si Revista Felicia
Foto:

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri