Live acumJuramantul
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Tot ce trebuie să știi despre beneficiile produselor apicole în sezonul rece

Produsele apicole, adevărate medicamente naturale, contribuie în primul rând la întărirea imunității, dar au un rol important și în menținerea sănătății pielii.

beneficiile produselor apicole în sezonul rece

Din vremuri vechi, este cunoscut faptul că produsele apicole, consumate corest sunt benefice asupra organismului, mai cu seamă asupra imunității în sezonul rece.

Cele mai valoroase, din punt de vedere al imunității organismului sunt: propolisul, mierea de albine și lăptișorul de lapte.

Se pot consuma combinate cu alte produse care au un conținut mare de vitamine și minerale, necesare rezistenței organismului.

Mierea se poate amesteca și cu tinctură de propolis, dar și cu lătișorul de matcă și se pot consuma atât dimineața, pe stomacul gol, cât și pe parcursul zilei, dar nu în doze mari.

Mierea se poate consuma și în ceaiuri, sau cafea, cu condiția ca acestea să nu fie fierbinți, pentru a nu se pierde din proprietățile curative.

Mierea este recomandată și în alimentația copiilor, având un conținut glucidic ușor de asimilat, dar fiind și benefică tranzitului intestinal.

Lăptișorul de matcă este cel mai utilizat produs natural pentru întreținearea unui ten sănătos. Este inclus în produsele cosmetice și farmaceutice, în diferite unguente și măști pentru ten. Lăptișorul de matcă are rolul de a reda suplețea pielii, redă bariera lipidică și menține o hidratate optimă a pielii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro