Tratament revolutionar de slabit: cavitatia - lipoaspiratia virtuala

Daca perspectiva de a combina cu arta si rabdare dieta cu sportul si cu masajele anticelulitice nu te atrage, iti prezentam un tratament revolutionar de remodelare corporala in sase sedinte: lipoaspiratia virtuala sau cavitatia.


Cum functioneaza

Echipamentul pentru cavitatie Biotec-Reform lucreaza cu ultrasunete de joasa frecventa, distrugand in profunzime tesutul adipos, cu rezultate uimitoare. Nu doare, nu curge sange, dar e drept ca-ti cam tiuie urechile de la ultrasunete.

Inca de la prima sedinta se poate observa o reducere a taliei in centimetri si o redobandire evidenta a fermitatii pielii. Progresiv, vei constata disparitia aspectului de coaja de portocala si eliminarea clasicilor "noduli celulitici", o mai buna oxigenare si revascularizare a tesuturilor.

Masajul cu ultrasunete iti reactiveaza circulatia sangvina in zonele-problema si dreneaza lichidele ce stagneaza in tesuturi. Astfel ai rezultate si in pierderea de kilograme. Nu in ultimul rand, vei observa o imbunatatire a tonusului si a elasticitatii pielii.

Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ, cel putin sase, cel mult zece. Cosmeticiana face o analiza corporala atenta a fiecarui client, pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale.

Atentie! Este un tratament interzis persoanelor care au colesterol mare, trigliceride mari, steatoza hepatica, pietre la bila sau rinichi, alte afectiuni ale acestor organe.

Sfatul specialistului (Laura Stefan, estetician Dreamline Beauty Center)

"Tratamentul este cu adevarat eficient si nu este periculos, trebuie doar sa aveti grija ca pe perioada in care il urmati sa nu consumati grasimi si sa beti minimum doi litri de apa pe zi, pentru a elimina toxinele dizlocate prin emisia de ultrasunete. Altfel, toxinele raman in organism."

Citeste si Revista Felicia!

Ultimele știri