Antena Căutare

Unica grijă: să fie cu stafide, ciocolată sau nucă cu dulceață! Dieta primăverii: CU FURSECURI! Ideală pentru Paște, recomandată pofticioșilor

Vine Paștele, e destul de previzibil că ne vom ânfriupta din masa îmbelșugată de unde nu vor lipsi cozonacul, drobul, dulciurile și pasca. Și apoi, după Paște, vom vrea să pierdem kilogramele în plus. O dietă neobișnuită, cu fursecuri, garantează pierderea kilogramelor în plus acumulate.

Vine Paștele, e destul de previzibil că ne vom ânfriupta din masa îmbelșugată de unde nu vor lipsi cozonacul, drobul, dulciurile și pasca. Și apoi, după Paște, vom vrea să pierdem kilogramele în plus. O dietă neobișnuită, cu fursecuri, garantează pierderea kilogramelor în plus acumulate.

Dieta cu fursecuri trebuie completată cu suplimente de vitamine Regimul este creaţia unui medic american pe nume Sanford Siegal în 1975.

Deşi asupra ei nu s-au făcut studii clinice pare foarte atractivă întrucât ceea ce este interzis în alte diete, aici e permis. Şase fursecuri pe zi, alături de o masă alcătuită din pui fără piele şi legume la abur asigură o pierdere în greutate de cinci kilograme într-o lună, potrivit Bibliei vitaminelor. Nu este vorba despre nicio magie, scrie Earl Mindell, autorul cărţii, fursecurile – pretinse a se compune din aminoacizi speciali, meniţi să ţină foamei în frâu, conţin şi fibre vegetale care acţionează ca un agent conglomerant, alături de un amestec de proteine şi zaharuri.

Dieta te supune unui regim de 800-1.000 de calorii pe zi, de unde şi piederea în greutate. Atenţie însă că regimul este unul care poate duce la carenţe de vitamine, mai spune Earl Mindell, care adaugă că, acele diete sub 1.000 de calorii pe zi nu duc la o pierdere durabilă în greutate şi pot determina apariţia palpitaţiilor, a disfuncţiilor renale, carenţelor de potasiu şi a altor probleme de sănătate.

Dacă totuşi consideri că dieta ţi se potriveşte, mai spune Earl Mindell, nu uita să iei şi suplimente care să conţină vitaminele E, D, calciu şi magneziu, precum şi ginko biloba.

Elimină pesticidele din fructe și legume cu un truc simplu! Spălatul cu apă nu e suficient!... PAȘTE 2018. Câte calorii are mâncarea pe care o pun pe masă românii de sărbătorile pascale! Numai o felie de cozonac are...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x