Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Cinci motive să te consideri norocos dacă ai un prieten din zodia Berbec

Zodie de Foc, Berbecul are în orice clipă a vieții sale energie și rare vor fi cazurile când dispare pentru că nu are chef de nimic. E capricios, nerăbdător, impulsiv, însă toate acestea îl fac chiar mai frumos. Şi cu adevărat are ce-ţi oferi ca partener în viaţă şi în dragoste.

Zodie de Foc, Berbecul are în orice clipă a vieții sale energie și rare vor fi cazurile când dispare pentru că nu are chef de nimic. E capricios, nerăbdător, impulsiv, însă toate acestea îl fac chiar mai frumos. Şi cu adevărat are ce-ţi oferi ca partener în viaţă şi în dragoste.

1. Berbecul adoră aventurile

Nu ştii ce să faci în week-end? Telefonează-ţi prietenul născut în această zodie, iar el cu siguranţă va găsi ce să faceți. Acești oameni adoră aventurile şi senzațiile tari.

Berbecii sunt oameni pasionali, de aceea au succes aproape în tot ce fac.

2. Emană pozitivism

Berbecii – sunt persoane extrem de pozitive. Se adaptează ușor în orice mediu social, fără prea mult efort. Foarte rar se simt incomod sau neconfortabil, nu se plâng pe nimic. Dezavantajul e doar unul: dacă ceva va merge prost, te vei întrista cel mai probabil tu, pentru că unui Berbec îi este indiferent! Berbecii îşi fac griji doar în cazurile când soarta îi lovește foarte dur.

3. Întotdeauna îşi păstrează optimismul

Majoritatea nativilor acestui semn zodiacal, întotdeauna îşi păstrează optimismul, indiferent cât de disperată nu ar părea situația. De aceea deseori sunt “umărul” pe care poți plânge. Dacă ești disperat, sună-ţi prietenul Berbec!

4.Sunt fideli

Ca prieteni, acești nativi sunt foarte fideli. Şi mai bine decât alții, pot păstra secretele. Însă nu-i răni sau jigni, pentru că în acest caz se transformă în persoane extrem de încăpățânate şi agresive. Pe un prieten Berbec te poţi baza când eşti într-o situaţie grea. El nu-ţi va întoarce spatele când viaţa ţi se ruinează.

5. Îţi spune totul în faţă “Sinceritatea – cea mai bună politică”.

Acest proverb îl știe orice Berbec. De aceea, el nu va ascunde adevărul de tine, doar pentru că s-ar teme să te rănească. Dacă ai nevoie de o părere onestă și imparțială din exterior, întrebă-ţi prietenul Berbec. Desigur, exact același relație o așteaptă în schimb. Să trădezi un Berbec – înseamnă să-ţi faci un inamic serios.

Sursa: relatii.net

Recomandari