Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Horoscop 11 martie. Zodia Taur, preferata astrelor! Vin vremuri excelente pentru nativi

Horoscopul din 11 martie anunță vremuri bune pentru zodia Taur, care vor avea parte de schimbări profitabile la capitolele bani, carieră, dezvoltare personală.

horoscop luni, 11 martie 2019

Horoscopul din 11 martie anunță vremuri bune pentru zodia Taur, care vor avea parte de schimbări profitabile la capitolele bani, carieră, dezvoltare personală. Și Gemenii, Săgetătorii sunt susținuți de astre, Scorpionii au probleme în relație sau căsnicie. Ce anunță horoscopul zilnic 11 martie pentru zodia ta.

Horoscopul săptămânii viitoare 11-17 martie 2019

Lângă ce zodie vei îmbătrâni. Care este bărbatul vieții tale în funcţie de zodie

Uranus în Taur până în 2026. Zodia Berbec, cea mai afectată

Horoscop 11 martie Berbec

Este indicat să te ocupi pe indelte de chestiunile financiare. Este vorba despre banii câștigați din muncă proprie și de bugetul cheltuielilor cotidiene. Se pare că îți dau târcoale idei legate de afaceri, investiții sau cumpărături extravagante. Ideile de plasamente financiare sunt bune și utile. Ar trebui să le notezi, fiind posibilă și apariția unor colaboratori în acest sens. Dar, este vorba doar de investiții sau afaceri pe termen scurt și cu un profit mic.

Horoscop 11 martie Taur

Ai energie, chef de tot și toate, fiind animatorul Zodiacului. Ba mai mult, astrele îți șoptesc că vin vremuri și mai bune, astfel că nimeni și nimic nu îți poate strică efervescentă de astăzi. Sunt momente favorabile pentru a te ocupă mai mult de ține, chiar dacă tinzi să te orientezi către ceilalți. Gândește-te la planuri de dezvoltare personală sau de înfrumusețare trupească.

Horoscop 11 martie Gemeni

Ziua este potrivită doar pentru dialoguri și întâlniri cu sinele tău. Sunt posibile gânduri sau viziuni nu tocmai plăcute, dar depinde doar de ține să discerni lucrurile. Sigur că sunt vremuri interesante, dinamice, în care ești chemat la rampă deschisă, însă ai suficientă susținere astrala să te descurci onorabil. Există anumite probleme de santatate ascunse bine, dar dacă ești atent la semnalele organismului le poți depăși foarte bine.

Horoscop 11 martie Rac

Ești înconjurat de prieteni. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sunt la ordinea zilei, dar spre seară dorință de a te retrage înlăuntrul sufletului este accentuată. Gândește-te pe îndelete la ultimele informații, sfaturi, îndemnuri sau persoane importante din viață ta. Sunt momente de excepție pentru a face o selecție drastică în acest sens. Acum este nevoie să fii sincer cu ține însuți și să privești lucrurile cu luciditate și discernământ

Horoscop 11 martie Leu

Conteaza cel mai mult astazi cum te percep ceilalti. Comunici usor, vrei sa-ti expui planurile si ideile, dar bine ar fi sa nu divulgi chiar totul. Cariera este un alt punct important al acestei zile. Astrele te indeamna sa alcatuiesti un plan bun de a-ti imbunatati pozitia sociala. Dialogurile cu sefii sunt sustinute din astral, asa incat o persoana cu autoritate te poate auzi si, in urmatoarele zile te poate ajuta sa-ti vezi visele implinite.

Horoscop 11 martie Fecioară

Prima zi a săptămânii îți aduce dorință de rafinarea sufletească. Gândurile tale sunt îndreptate către călătorii și către studii pe termen lung. În a două parte a zilei, subiectul principal devine carieră și imaginea ta în ochii celorlalți. Sunt momente importante care te pregătesc pentru evenimetele viitoare. Indicat ar fi să-ți analizezi pe îndelete poziția socială, relația pe care o ai cu șefii și colegii de serviciu, deoarece se întrezăresc schimbări majore.

Horoscop 11 martie Balanță

O zi bună pentru a te ocupă de chestiuni financiare ce vizează banii și bunurile altora. Se pare că te așteaptă aspecte benefice în legătură cu finanțarea muncii tale într-un proiect cu parteneri străini sau poți primi o ofertă de colaborare pe termen lung. Frumos este că în a două parte a zilei lași deoparte pragmatismul, îndreptându-ți atenția către lațurile spirituale ale vieții.

Horoscop 11 martie Scorpion

Relațiile parteneriale sunt la ordinea zilei. Întâlniri, dialoguri, negocieri se amestecă într-un chip fascinant. Este nevoie de calm și discernământ în a-ți ascultă interlocutorii. Nu se recomanda discuțiile în contradictoriu, deoarece lucrurile sunt bine puse pe făgaș. S-ar putea că partenerul de viață să-ți facă reproșuri vizavi de faptul că în ultima vreme te-ai ocupat doar de chestiunile financiare sau poziția socială.

Horoscop 11 martie Săgetător

Începi săptămâna cu activitățile din sfera muncii. Astrele te susțin, îți dau idei bune, imbold de a-ți alcătui planuri viabile, dar poate ar trebui să o iei mai ușor. Stările de sănătate fluctuează destul de mulți, așa încât se recomanda prudent. Ai răbdare, și încredere, că vei reuși să rezolvi totul așa cum îți dorești. Vin vremuri interesante, astfel că s-ar putea că unele planuri legate de locul actual de muncă să le modifici.

Horoscop 11 martie Capricorn

În câteva cuvinte, ziua poate fi definită pentru ține astfel: cântec, joc și voie bună. Tânjești după iubire și admirație, însă ai răbdare că în curând ți se vor îndeplini și aceste dorințe. Relația cu persoană iubită este, deocamdată, destul de răscolita. Dialogurile sunt favorizate, dar ai grijă că s-ar putea să nu îți placă ce auzi. Pentru alții, copiii le pot umple întreagă zi cu năzbâtiile lor sau cu reuniuni de familie binevenite.

Horoscop 11 martie Vărsător

Activitatile casnice si chestiunile legate de familie iti deschid aceasta saptamana. Poti sa faci o curatenie drastica sau sa iti propui planuri de imbunatatire a spatiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt interesante, dinamice si ar trebui sa fii atent la ce spun ceilalti. Exista si varianta unor discutii aprinse, insa rabdarea si discernamantul trebuie sa te insoteasca in permanenta.

Horoscop 11 martie Pești

Posibil că prima zi a săptămânii să te găsească pe drumuri. Ori ești deja în vizită la rude sau prieteni apropiați, ori pleci astăzi la ei. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia sunt dinamice, cu note ușoare de conflict, însă acum se lămuresc diverse animozități, iar în curând totul va fi minunat. A două parte a zilei te găsește acasă, în mijlocul celor dragi. Este o perioadă favorabilă de a comenta ultimele noutăți legate de relațiile de rudenie.

sursa: astrocafe

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro